Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
ja mis seal ? =) Saan aru, et mõtlete, et ma täielik noob... aga ma olen koguaeg ainult windowsit kasutanud =) Mõtlesin, et äkki saaks mõne mp3 pleieri?
... ei tea proovisin, installisin mingeid asju, aga kui mp3 failipeale vajutada siis tuleb ikkaga
There were no decoders found to handle the stream in file "file:///media/usb0/02%20-%20Starsplash%20-%20Hardstyle%20-%20GMP3%20-%20www.GuiaMP3.com.mp3", you might need to install the corresponding plugins
No XMMS-i saad eelpool kirjeldatud moel Synapticust. Ma eeldan, et 5.04 Hoarys on pakihaldur ikka olemas. WMA = Windows Media Audio. Ilmselt on sellelegi mingid pluginid olemas, aga mina pole vaeva näinud (pole vajadust olnud).
AVi faile näitab gXine. Jutt sama - installeeri Synapticust eelnimetatud asjad. Võid proovida ka Mplayerit (mulle ta oma butafoorilise GUI-ga ei imponeerinud).
Kui käsurealt installeerida ei oska (tihti pole vajadustki), siis kogu installeerimismajandus käib Ubuntus Synapticu pakihalduriga.
Comment