Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Nähtamatud failid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Nähtamatud failid?

Viirusetõrje (NOD32) leiab skannimisel paar vigast faili:

C:\Documents and Settings\Kasutaja\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\62P1EV1M\neti[1] »GZ »neti[1] - error occured while reading archive

C:\Documents and Settings\Kasutaja\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\CXEBCPUV\image114[1].emz »GZ »image114[1].emz - archive damaged

Mõtlesin, et kustutaks need ära. Aga Windows Exploreriga otsides selgus, et selliseid faile polegi. Kustutasin igaksjuhuks kogu Temporary Internet Files kausta sisu ära, kuid seejärel uuesti skaneerides leidis NOD32 ikka need vigased failid.

Kas keegi on midagi sarnast märganud?

Lisaks veel, et op.süsteem on WinXP ja Folder Optionsi all on valitud Show hidden files and folders.

sinna temporary internet files'isse ei taheta niisama exploreriga sisse lasta. Kopeeri kausta nimi exploreri otsinguteele või start->run'i, siis saad sinna sisse.
    Scandisk'i oled teinud?

Comment

Tänan abi eest!
      Eelpool kirjeldatud viisil õnnestuski Temporary Internet Files kausta sisu näha.
      Olin päris üllatunud nähes seda failide hulka, mis seal paiknes. Kustutasin kogu jama ära ja seejärel viirusetõrje enam vigaseid faile ei tuvastanud.

Kaustas Content.IE5 asusid mõned alamkaustad nimedega 1CP13DPB, 6PF05SF6, R6TOX73V jne samas stiilis. Kustutasin need ära, aga mõne aja pärast uuesti vaadates olid need sinna jälle tekkinud.

Scandisk'i olen aeg-ajalt ikka teinud. See nõudis vist restarti ja toimetas siis enne Windowsi ülestulekut tükk aega. Kunagi otsisin, kas Scandisk'i tulemustest mingi logi ka kuhugi kirjutatakse, aga seda ei õnnestunudki leida.

Comment

Võibolla vananend info aga kui mul oli veel 98SE , siis oli mul autoexec.bat -is script, mis igal restartil tegi IE ajutised kataloogid tühjaks.

Martin@nüüd tulirebane ja IE vaid teatud lehtede jaoks , mis muidu ei tööta.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ml olemas autoshutdown...arvuti läheb ise vastavale reshiimile kui vaja jne jne...
          palju funke...muuseas ka reshiimile minnes recbin ja muud unneccesary'd tyhjax!

Comment

Working...
          X