Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kõvaketas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõvaketas

seagate ketas Barracuda ATA IV mudel ST380021A. elektroonika lahkus. skeemil on üks kivi põlend jäljega. eeldatavasti on plaadid sees korras, sest minek oli vaikne ja üks hetk enam tööle ei läinud. bios ka ei tunne. juba eene lõppemist oli paar korda jama, et bios ei tunne, aga peale restarti läks siiski.

mure siis selline, et tahaks kelleltki laenata seda elektroonikat, et infi kätte saaks. ma loodan, et mõnel on veel selline isend kasutusel. ise annaks seniks vastu ST380011A mudeli. sama suur, sama kiire, lihtsalt teistsuguse plaadiga, muidu oleks selle osi proovind. see jääks ka ühtlasi garantiiks, kui miskit p****e keeran.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Mis sa sellest Seagate-ist ikka tahad :P mul ka üks selline kärssand.

Model ST340016A ja läbi on põlenud selline asi

Comment

mul vähe teine kivi.
      kettast polegi suurt lugu, aga andmeid oleks vaja kätte saada.

Comment

Väike võimalus on, et kivi ära vahetada, ehk hakkab ketas jälle tööle.

Kui sul õnnestub veel selle põlenud kivi pealt midagi välja lugeda, siis uuri, mis tema otstarve on ja kui uut kivi on saada, siis ära vahetada.

Comment

kivi olen otsind. kõigi eelduste järgi on mootori juhtkivi, sest mootori viigud viivad sellesse ja ketas ei tõmba üldse pööret üles. ma ei tea ainult miks peab driveril nii palju jalgu olema(4*20). mul pole ka fotokat hetkel, et asjast pilti teha.
          SH6950 D
          9AF3KT A
          teise rea andmetes pole 100% kindel, kuna kogu tekst on pea nähtamatu.

Comment

Vs: kõvaketas

sikutan enda vana teema uuesti esile.
            variandina pakuti uhele tuttavale 40GB isendit. firmware versioon peaks sama olema ja pohierinevus selles, et isend on uhe platteriga. lahemal uurimisel selgus, et tegelikult on ka uhe kivi markeeringus erinevusi.
            kas kellelgi on olnud sellist kogemust, st kas tasub riskida?

otsige palun oma tagavarad labi, akki on kellelgi selline isend kuskil veel kasutuses. hinnas vast jouame ka kokkuleppele...

Comment

Vs: kõvaketas

tundub,et üks ketas mul vist sama nagu vaja
              Mõistliku summa puhul nõus loobuma.

Comment

Working...
              X