panin arvutile läbi USB mälupulga aga ei mingit reaktsiooni.arvutis on windovs 2000.küsimus on selline,et kas arvuti peab ta iseseisvalt ära tundma,või on vaja eraldi draiverit?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mälupulk
Collapse
X
-
vaata device manageri alt, kas "Universal Serial Bus Controllers"'i all on kõik asjad kenasti installitud, et seal ei oleks mingeid erroreid jne.
Kusjuures vahepeal mõnedel 400MHz kanti emaplaatidel oli biossis usb default'ina disable'tud ja seda tuli käsitsi sisse lülitada. Kui biosi patarei tühjaks saama hakkas, hakkasid jamad.
Comment
-
sry et kaevan vana teemat.
mul oli analoogne probleem fotoka ja arvutiga. proovisin läbi kõik mõeldavad ja mitte mõeldavad trikid aga arvuti fotokat ära ei tundnud. pärast UTFG kasutamist leidsin kuskilt foorumist mingi teise vana sama probleemiga aga ega sealgi lahendust polnud. kohalik canon tegi ka ainult mök-mök :angry: laadisin alla kõik driverid mis netist vähegi saada oli, ikka sama tulemus - unknown device. kuskilt foorumist jõudsin mingi väiteni, et teatud raua ja softi kooslused ei hakkagi tööle (ei mäleta, mis see põhjendus oli). anyway, ostsin kaardile eraldi lugeja ja probleem sai lahendatud.
mingi aja möödudes andis arvuti emaplaat koos prosega saba ja tuli need ära vahetada. kui kast jälle koos oli siis mõtlesin taas fotoka ühendamist proovida. asi hakkas laksust tööle, ilma mingite täiendavate driverite lisamiseta B-)
ehks siis vähemalt minu puhul oli mitte töötav kooslus: Canoni fotokas, Leadteki emaplaat ja WinXP Home
Comment
-
leadtek on minulgi probleemne olnud.
eile õhtul püüdsin XP home neti otsa saada. üks "häkker" oli selle windooza peale pannud. jupp aega mässamist ja netti ta läks aga, kui firefoxi peale lasin, siis see ei leia serverit. sama operaga. ie muidu töötab, aga netipangad ei toimi. sellest kõigest kipub järeldus tulema, et ega see XP home ikka päris õige asi ei ole. võimalik muidugi, et see "häkker" oli installi käigus miskit p****e keerand...
kaks jama asja kokku ilmselt selle kalaga hakkama said.
algatajale. USB 2.0 seadmed ei pea ühilduma USB 1.1-ga. kui emme 2.0 ei toeta siis võib selles asi olla. probleem võib muidugi olla ka USB driverites. seda ei maksa usaldada, mis win ise paneb. emme tarkvaraga on driverid kaasas ja parem oleks need peale lasta. pealegi minu mäletamist mööda ei ole ühelgi windoozal USB 2.0 drivereid koheselt endal olemas
Comment
-
Mul selline masin, mille emaplaadil USB 1.1 ja kasutusel WinXP. Kui sinna mingi USB 2.0 seade järgi pista, ütleb Win, et see seade võib ka paremini töötada. Siit võiks järeldada, et Win ikkagi tunneb USB 2.0 seadmeid.
Samas pole mul USB 2.0 seadmetega tõrkeid esinenud, eks nad töötavad lihtsalt 1.1-le vastava kiirusega.
Comment
-
enamasti töötavadki, aga standard ei näe ette kohustust, et peaks töötama. ise olen kasutanud ühte wifi adapterit, mis ei ühendanud ennast 1.1 otsas ära. netstumbler levi ja võrke näitas, aga ühendada võimalik polnud.
USB 1.1 seadmed peavad töötama 2.0 otsas, aga vastupidi ei pea. õnneks nad enamasti siiski töötavad
Comment
Comment