Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleem ram-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by reuter@Dec 8 2005, 13:57
    XP-l vajuta ctrl,alt del ja performance all näed paremal pool physical memory. seal täpselt kirjas palju mälu on ja palju sellest vaba on. processes all saad näha ka palju mingi asi mälu kasutab
    processes all
    seal ob päris palju asju mis kasutab rammi ei tea mida sealt tohiks sulgeda

Comment

Viiruse kaitsetest vähe resursse võttev ja suht efektiivne viirusekaitse on NOD 32.

Kui huvitavad erinevad viirusekaitsed, siis neist oli siin foorumis teema, kasuta otsingut.

Comment

kokkuvõtteks: ram ongi selleks, et kasutada. Niikaua, kuni swappima ei hakata, ei ole veel viga midagi pahasti. Kui suuremaid asju teed, siis on ka see tavaline, et natuke ikka swapist võetakse juurde. Kuid kuna swapfail asetseb kõvakettal ja see on umbes 10x aeglasem, hakkab ka masina kiirus kukkuma. Õnneks küll pannakse sinna aeglasemasse osasse need programmid, mis on kuskil taustal ja seega aktiivsele programmile ei mõju see väga hullusti.
        Üldiselt ei ole 512MB mäluga vaja muret tunda kui just mingi erilise mäluahne asjaga ei tegele (nagu väga suuremõõtmeline graafikatöötlus või videomontaaž)

Comment

mis viiruse tõrje oleks tõhus ja mis ei tee arvutit aeglaseks kui skännib samal ajal

Comment

Originally posted by bassifiil@Dec 9 2005, 13:17
            mis viiruse tõrje oleks tõhus ja mis ei tee arvutit aeglaseks kui skännib samal ajal
            Sellist vist polegi.

Viirusetõrje peab olema, see on õige, kuid seda koguaeg käigus hoida on vaja vaid vähestel, sest suurem osa viirusetõrjest peaks olema klaveri ja tooli vahel.

OT.
            Omalajal, kui veel W98 oli populaarne ja nuhitõrjeproged lapsekingades , installisin omale arvutisse F-secure windowsi versiooni (ei mäleta millise). Ja samakiiresti maha kah.
            Põhjus - kas ma konfisin valesti või see oligi selline, et suvalise kataloogi lugemisel kontrollis selles kõik failid üle.
            Arvutiga sai jah tööd teha aga mõnda priskemat kataloogi avas kuni minut.

Kindlasti peab peal olema aga tulemüür.

Ise kasutan viirusetõrjet vaid kahtlaste failide saamisel/allalaadimisel (kontroll, et puhas oleks)või siis kui juba häda käes. Igapäevaselt ei jooksuta.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Minu proovitud viirusetõrjetest (Avast!, Kaspersky, Norton, AVG, AntiVir) seni kiireim olnud AntiVir Personal Edition. Kas nüüd tõhusaim... sellist vist tõesti pole. Igal omad hädad. Hoian ikka aktiivsena, sest vahel Googles tuhnides ja mingil süütu nimega lingil klõpsates on kohe kisa lahti, et sul Opera Cache4 kaustas mitu üraskit. Kas lüüa mättasse? OK.
              Ja seejuures pole ma mingite roosade piltide jahil, vaid hoopis datasheete, skeeme ja mõningaid eriti espetsiaalseid programme kangesti vaja. Neil aga tihti ka väike ülla-ülla kaasas!
              Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

olen paljusid tuntuid ja mittetuntuid antiviiruse programme kasutanud...
                kuid viimaselajal olen siiski jäänud Nod32 juurde.
                kord aastas võtan ka ette päeva, kus päevajooxul lasen arvutist mcafee, trend micro ja f-secure'il läbi käia.
                kasutanud olen:
                norton, avg, nod32, mcafee, trend micro, kaspersky, f-secure (fsav), abacre, vexira jpm.
                julgelt võin öelda, et nortoni ajad on ammu juba möödas, mcafee tõmbab arvuti liiga aeglaseks, trend micro on liiga kallis, avg ebakompetentne (avgfree)...

edit:
                puhtuse hoidmiseks soovitan ikkagi firefoxi!

Comment

ei kasuta juba jupp aega mingit tõrjet. kahtlastes kohtades eriti ei käi ja min üle kuu uus opsüsteem. mul 2 venda ja need ka kogu aeg miskit katsetavad, seega ega see süsteem nagunii kaua ei kesta. üleüldse imelik mõelda, et mõnel inimese 3a süst ja masin ei olegi veel aeglane(tema arvates). tööl kasutan fsecure. ei saa kurta. pole küll spets, aga siiani proovitutest meelib kõige enam
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                  X