Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

probleem ram-ga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleem ram-ga

mul on arvuti millel peaks olema 512 mb ram-i, aga tegelt on hoopis lood nii, et mul on yks probramm mis näitab et on mingi 300mb ram-i.AIDAKE PALUN!!! mida teha

Võta sellel, kes Sulle arvuti müüs, munad pihku.
    Aga muidu võiks mainida kah, mis arvuti jne.
    Üks võimalus, et integreeritud video neelas alla, teine, et mälud ei sobi ja kolmas on see , et seda lihtsalt pole.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui sa arvuti sisse lülitad palju ta siis mälu kokku loeb? Muide 300 on kuidagi mälu koha pealt väga imelik number.

Muide seda ka, mida kodanik Fre propageerinudki on, et vaevalt sul mälu 300 millibitti on. Kasutame ikka õigeid mõõtühikute tähiseid.

Comment

natuke andmeid minu arvuti kohta Protsessor AMD Sempron 3000+ (s.754/800MHz), emaplaat EPox 8KDA7I, nVidia nForce 3 chip, operatiivmälu 512MB DDR 400MHz Apacer CL2,5, 256MB videokaart ATI Radeon 9550.Ehk k-arvutisalongi arvuti

ja veel yks asi kui ytlete et 300 on imelik number siis ma täpsustan nati, tõmbasin nettist freeRAM xp pro, mis näitab palju mul arvutil ram-i on kui ma vaatan control paneli alt systemist siis seal näitab 512 mb of ram.

Comment

su arvutis on siiski 512mb mälu! see pisine progre jupike võib valetada. v see näitab palju sul mälu vaba on ehk siis kasutamata hetkel.

Comment

Originally posted by bassifiil@Dec 7 2005, 00:08
            natuke andmeid minu arvuti kohta Protsessor AMD Sempron 3000+ (s.754/800MHz), emaplaat EPox 8KDA7I, nVidia nForce 3 chip, operatiivmälu 512MB DDR 400MHz Apacer CL2,5, 256MB videokaart ATI Radeon 9550.Ehk k-arvutisalongi arvuti

ja veel yks asi kui ytlete et 300 on imelik number siis ma täpsustan nati, tõmbasin nettist freeRAM xp pro, mis näitab palju mul arvutil ram-i on kui ma vaatan control paneli alt systemist siis seal näitab 512 mb of ram.
            Sempron töötab ikka veel 400MHz siiniga isegi A64 ei tiksu 800 peal(ka kellates mitte)
            http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...sessorid/34215/
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See oli küll kehv näide, seal lausa 1800MHz.
              Siis võib öelda et ka 400 on vale sest reaalne sagedus on 200.

tõmbasin nettist freeRAM xp pro
              Vastus peitub proge nimes.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

aga kas keegi oskab öelda mis koormab rammi,või mis aeglustab seda?

Comment

mida mõista rami koormamise all. mälu kasutus on juba teine mõiste. opsüsteem on suur kasutaja, aga ka igasugused progejupid, mis startupis käima lastakse. nt office ja igasugu filmi ja rauautiilid, mida tegelikult süsteemi tavalise jooksmise ajal vaja ei lähe. vaata programs -> startup. see peaks olema tühi või siis ainult selline asi, mida sa tead, et oled sinna ise pannud, tead kindlalt et peab olema. registrist saab muidugi rohkem saasta maha, aga see põhjalikum asi natuke
                  rami aeglustab siinikiirus, kui see ei ole pandud vastavaks mälutootja ettenähtule(võib ka kiirem olla).

Comment

Originally posted by reuter@Dec 7 2005, 13:52
                    mida mõista rami koormamise all. mälu kasutus on juba teine mõiste. opsüsteem on suur kasutaja, aga ka igasugused progejupid, mis startupis käima lastakse. nt office ja igasugu filmi ja rauautiilid, mida tegelikult süsteemi tavalise jooksmise ajal vaja ei lähe. vaata programs -> startup. see peaks olema tühi või siis ainult selline asi, mida sa tead, et oled sinna ise pannud, tead kindlalt et peab olema. registrist saab muidugi rohkem saasta maha, aga see põhjalikum asi natuke
                    rami aeglustab siinikiirus, kui see ei ole pandud vastavaks mälutootja ettenähtule(võib ka kiirem olla).
                    aga millest see on tingitud et ram kõigub, nt praegust on yks programm mida ma otseselt kasutan ja rammi on 163 mb(seda näitab free ram xp pro) aga rammi peaks olema 512mb

Comment

seda see progre näitabki kui palju on mälu hõivatud. v kui palju veel vaba kasutamiseks

Comment

Originally posted by reuter@Dec 7 2005, 13:52
                        aga kummaline et täna hommikul oli 60mb rammi aga oli ainult yks programm lahti ja see oli norton systemworks 2006

Comment

norton kasutab rammi palju.
                          vaata palju sul arvuti buutimisel malu naitab, siis nii palju sul ka masinas on.
                          see proge mida sa kasutad on suht kasutu, windowsi tegumihaldur naitab kaa malu hoivatust.
                          selle proge pohjal ei ole kull midagi motet jareldada.

vabandust, et tapi tahti pole :P SUN-i toojaam, ei tunnusta neid.

Comment

XP-l vajuta ctrl,alt del ja performance all näed paremal pool physical memory. seal täpselt kirjas palju mälu on ja palju sellest vaba on. processes all saad näha ka palju mingi asi mälu kasutab

Comment

Originally posted by ints0000@Dec 8 2005, 10:03
                              norton kasutab rammi palju.
                              vaata palju sul arvuti buutimisel malu naitab, siis nii palju sul ka masinas on.
                              see proge mida sa kasutad on suht kasutu, windowsi tegumihaldur naitab kaa malu hoivatust.
                              selle proge pohjal ei ole kull midagi motet jareldada.

vabandust, et tapi tahti pole :P SUN-i toojaam, ei tunnusta neid.
                              kui nortin võtab palju rammi siis mis oleks tõhus selle asemel

Comment

Working...
                              X