Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ibm lapparil pilt taskus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ibm lapparil pilt taskus

tre!

ei tea kas panin öigesse kohta aga mure nimelt selline: lappar ei jooxe käima enam siiani oli köik ok tömbasin mingit filmi öö läbi ja hommikul oli jokk pilt taskus . mida vöix teha äkki keegi oskab öelda? kui vajutad käivitamise nupule siis korrax lööb mingi tule pölema ja kogu lugu. köik nöuanded teretulnud isegi kui soovitate prygikasti liinile saata ...aga äkki saax veel asja lappar nimelt ibm T21.
    ette tänades koll100.

Proovi juhtmega.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Dec 6 2005, 23:08
      Proovi juhtmega.
      See peaks vist tähendama - ehk sai aku tühjaks

Kui toide olemas, siis aitab vahest totaalne restart elik aku (ja toitejuhe muidugi ka) korraks küljest ära?

Comment

olen proovinud juhtmega ja ilma ei toimi ikka. äkki sai mälu täis keegi nagu mainis siin midagi.kahjux ei jaga ma sittagi olen amatöör.

Comment

Mis elumärke näitab - alates käivitamise hetkest?

Mul tööläptop IBM R31 kunagi arvas, et LCD taustvalgust pole vaja. Seletamatutel põhjustel oli taustvalgus kahe päeva pärast tagasi. Sümptomiks oli, et kõik just nagu toimus, ainult pilt oli puudu, samuti oli võimalik teatud nurga alt ja kauguselt näha, et midagi just nagu ekraani peal toimuks...
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

thanx kes viicisid vastata sain asja korda nimelt toiteplokk andis otsad lykkasin uue kylge toimib taas arvan et teema võib lukku panna

Comment

Working...
            X