Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Sama hea kui küsida: mul arvuti ei tööta, tea's mis tal viga on? Ehk siis: mis proge tõmbasid, mida tegid temaga (installi ajal probleeme oli ?) jne. Mis arvuti, mis konf....
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Originally posted by felch@Dec 7 2005, 19:28 Sama hea kui küsida: mul arvuti ei tööta, tea's mis tal viga on? Ehk siis: mis proge tõmbasid, mida tegid temaga (installi ajal probleeme oli ?) jne. Mis arvuti, mis konf....
programmi nimi on wold wind 1.3 see on mingi program,millega saab vaadata sateliitfotosid rohkem infi sellest progest http://forum.worldwind.arc.nasa.gov/ kuid minu inglise keel ei ole kõige tugevam
kasutan win xp prof
ja arvuti on amd sepron 3000
Mida võrgus tolle proge kohta öeldakse - äkki tuntud probleem? Või et sinu vidokaardiga ei peagi tööle hakkama?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
reinstall programmile võibolla ja directX testid?
muidugi annab seda kannatada seda 180MB(oli vist)
omadest kogemustest ei soovita seda programmi...
Nasa WW: aeglane, suur, mõtetu kuid näitab kõiki kohti
Google: suht kiire, väike, näitab linnasid hästi, kuid muid kohti kahjuks mitte
Parim variant Eesti vaatlemiseks: www.maaamet.ee - Avalik Teenus (vasakult) - Ava Maainfoga tutvumise teenuse kaardirakendus.
ei mingit jama arvutisse
Comment