Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

lcd monitor ja videokaart

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lcd monitor ja videokaart

Mul selline jama ,et sain lcd monitori ja ta töötas ka korralikult mõned päevad,aga nyyd on selline jama,et arvti restardib vahepeal lihtsalt ja kui uuesti windowsi sisse läheb lööb errori ,et mingi device faild ja siis weel et mingi display dirversite värk,et milles jama ,et ta nii teeb ,kas videokaart ei sobi monitoriga kokku

mis arvutiga tegemist mis lcd monitor. rohekm infi paluks :P. ei hakka siin mingit äraarvamis mängu tegema <_<

Comment

monitor on samsung syncmaster740N
      arvuti:
      prose:2,8ghz
      kõvakas:80gb
      videokaart:radeon 9200SE
      ram:256ddr

Comment

kõigepealt soovitaks draiverid ära uuendada.

Comment

Pigem midagi muud (viirus, saastvara, mälu viga?). Molu draiverid määravad ainult max. sageduse jms värgi. Sisuliselt ei midagi vajalikku.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

video driverid maha lasta ja uued jälle peale. võib aidata, aga siiski lõhnab format c järgi. on endal kogemusi olnud selliste asjadega, need probleemid ei teki lambist, tihti on hunnik muid jamasid asja lihtsalt sinnamaani viinud
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mul sama probleem olnud ja isegi videokaart oli sama. Restardid toimusid siis kui videokaardile tuli suuremat koormust taha(mängud). Uued driverid ei aitanud.
              Põhimõtteliselt kuulsin ma sellist juttu, et videokaardil on peale tavasisendi veel üks teine, mille nime ma praegu ei suuda meelde tuletada. Asi pidi selles olema, et uus peenike monitor nõuab VGA väljundist rohkem mingit ressurssi. Parematel monitoridel peaks olema 2 väljundit. Sellel 9200SE-l on ka 2 sisendit. Nii et kui on võimalust siis proovi see variant ära.
              Kuna sellel arvutil, mida ma nägin uuel LG monitoril seda lisa väljundit ei olnud, siis lahendas asja vist format, kuigi jah ma ei tea täpselt mis arvutist sai.

Comment

tee esimese hooga enda Ati tolmust puhtaks ja prose samuti.
                -

Comment

Originally posted by urmas97@Dec 15 2005, 15:12
                  Mul sama probleem olnud ja isegi videokaart oli sama. Restardid toimusid siis kui videokaardile tuli suuremat koormust taha(mängud). Uued driverid ei aitanud.
                  Põhimõtteliselt kuulsin ma sellist juttu, et videokaardil on peale tavasisendi veel üks teine, mille nime ma praegu ei suuda meelde tuletada. Asi pidi selles olema, et uus peenike monitor nõuab VGA väljundist rohkem mingit ressurssi. Parematel monitoridel peaks olema 2 väljundit. Sellel 9200SE-l on ka 2 sisendit. Nii et kui on võimalust siis proovi see variant ära.
                  Kuna sellel arvutil, mida ma nägin uuel LG monitoril seda lisa väljundit ei olnud, siis lahendas asja vist format, kuigi jah ma ei tea täpselt mis arvutist sai.
                  no kui sul mängudes tegi restare siis ilmselt ikka oli videokaardi jahutus nõrk, sellel 9200se-del passiiv radikas peal, ja see läheb üsna kuumaks kui koormust saab ja ega see kaart nüüd mängimiseks mõeldud pole ka.

Comment

kui emaplaat vähe vanem, oli selline värk selle kaardiga et tuli emaplaadil toite kondekad ära vahetada.
                    ats

Comment

Originally posted by ants102@Dec 15 2005, 22:13
                      kui emaplaat vähe vanem, oli selline värk selle kaardiga et tuli emaplaadil toite kondekad ära vahetada.
                      Enamasti on kondede vahetus vajalik siis kui konded pealt punnis ja ajavad löga välja. Väga tavaline viga&#33; Kas ka antud juhul, selgub peale vaadates.
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                      X