Mul selline jama ,et sain lcd monitori ja ta töötas ka korralikult mõned päevad,aga nyyd on selline jama,et arvti restardib vahepeal lihtsalt ja kui uuesti windowsi sisse läheb lööb errori ,et mingi device faild ja siis weel et mingi display dirversite värk,et milles jama ,et ta nii teeb ,kas videokaart ei sobi monitoriga kokku
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
lcd monitor ja videokaart
Collapse
X
-
Pigem midagi muud (viirus, saastvara, mälu viga?). Molu draiverid määravad ainult max. sageduse jms värgi. Sisuliselt ei midagi vajalikku.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Mul sama probleem olnud ja isegi videokaart oli sama. Restardid toimusid siis kui videokaardile tuli suuremat koormust taha(mängud). Uued driverid ei aitanud.
Põhimõtteliselt kuulsin ma sellist juttu, et videokaardil on peale tavasisendi veel üks teine, mille nime ma praegu ei suuda meelde tuletada. Asi pidi selles olema, et uus peenike monitor nõuab VGA väljundist rohkem mingit ressurssi. Parematel monitoridel peaks olema 2 väljundit. Sellel 9200SE-l on ka 2 sisendit. Nii et kui on võimalust siis proovi see variant ära.
Kuna sellel arvutil, mida ma nägin uuel LG monitoril seda lisa väljundit ei olnud, siis lahendas asja vist format, kuigi jah ma ei tea täpselt mis arvutist sai.
Comment
-
Originally posted by urmas97@Dec 15 2005, 15:12
Mul sama probleem olnud ja isegi videokaart oli sama. Restardid toimusid siis kui videokaardile tuli suuremat koormust taha(mängud). Uued driverid ei aitanud.
Põhimõtteliselt kuulsin ma sellist juttu, et videokaardil on peale tavasisendi veel üks teine, mille nime ma praegu ei suuda meelde tuletada. Asi pidi selles olema, et uus peenike monitor nõuab VGA väljundist rohkem mingit ressurssi. Parematel monitoridel peaks olema 2 väljundit. Sellel 9200SE-l on ka 2 sisendit. Nii et kui on võimalust siis proovi see variant ära.
Kuna sellel arvutil, mida ma nägin uuel LG monitoril seda lisa väljundit ei olnud, siis lahendas asja vist format, kuigi jah ma ei tea täpselt mis arvutist sai.
Comment
-
Originally posted by ants102@Dec 15 2005, 22:13
kui emaplaat vähe vanem, oli selline värk selle kaardiga et tuli emaplaadil toite kondekad ära vahetada.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment