Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kustutatud failid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kustutatud failid

Probleem selles, et vajutasin Realplayeris kogemata kustutus nuppu. Sain asjale päris kiiresti pihta ja kaduma läks väike osa faile. Kuna ma aga tõmbasin koheselt juhtme seinast välja, siis windowsi alustamisel tahab ta teha disk checki. Probleem selles, et kui ta alustab checkkimisega, hakkab ta ka kohe kustutamist edasi tegema. Kuidas saaks ilma format-i tegemata probleemist jagu. Muide ketas kust ta kustutama hakkab on jagatud koos c: kettaga.

Aitäh

kui äsja kustutatud, siis saab asja suht lihtsalt taastada, kui vastav tarkvara olemas. nt finaldata, getdataback jms. enamus neist töötab trial versioonina ka, aga siis on failide taastamise arv piiratud.
    kustutamine ei tähenda tegelikult kustutamist, vaid kirjutatakse klastri algustesse info, et teatavad kohad on üle kirjutatavad. peaasi, et samale kettale oluliselt midagi juurde ei kirjuta, sest siis võivad taastatavad dokumendid viga saada.

leidsin neti .ee-st

mina ei ole neid üles pannud. sealt pole proovind ka mitte tõmmata. seepärast ärge mind süüdistage. tegelt on see soft ka tootja kodukal saadaval, aga proovisversioonina, nagu ma juba mainisin
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Torkad ketta töötavasse masinasse ja annad failide taastamise programmiga valu.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Working...
      X