Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
minul msn 7.5 ise ütles kui ie oli offline nii et ma ei usu et selles viga on.
kas sa midagi msn'ile juurde pole lasknud viimasel ajal?
mul on msn'ile igasugused lisad proxy'd mõnikurd ära nu****** (Messenger Plus ei muuda)
kui ei siis vaatame kas sul on ühendum msn'i serveriga:
ava messenger--->tools--->options--->connection
ja siis vaata kas sul on selline kiri seal kus mul punane ring on. kui ei ole siis ütle mis sinna kirjutatud on.
Originally posted by hell222@Jan 15 2006, 02:30 minul msn 7.5 ise ütles kui ie oli offline nii et ma ei usu et selles viga on.
kas sa midagi msn'ile juurde pole lasknud viimasel ajal?
mul on msn'ile igasugused lisad proxy'd mõnikurd ära nu****** (Messenger Plus ei muuda)
kui ei siis vaatame kas sul on ühendum msn'i serveriga:
ava messenger--->tools--->options--->connection
ja siis vaata kas sul on selline kiri seal kus mul punane ring on. kui ei ole siis ütle mis sinna kirjutatud on.
Eem see asi lahenes mul natuke teisiti...Nimelt mul oli ma ei saa isegi aru kuidas,aga kuupäev oli paigast.....oli 2006 aasta 19 detsember ..Nüüd viskas minuarust mingi kirja kohe ette,et kuupäev paigast vms ja siis vaatasin ning oligi ja panin õigeks.Ja kohe sain msn i sisse.Väga huvitav,et selline asi segada võis ja miks ta varem seda kirja ette ei loopinud,et kuupäev vale siis oleksin varem selle jamaga ühelepooel saanud...Tänud sellegipoolest vastuste eest.....
Sul läks siis õnneks, minul on jällegi selline kala et aMSN jne jubinad kõik töötavad aga MSN EI LÄHE, nuta või naera. Tegemist õe arvutiga, kus on tehtud igaühele kasutaja ja loomulikult mina admin :P Suure suure pusimise peale sain enda konto alt asja tööle aktiveerides igasugu dll'e ja igalt poolt mudides aga kus ta tööle ei hakka? Vastus: Tavakasutaja all.
Korjasin maha antiviirused ja tulemüürindused, ei miskit. Tegin tavakasutaja adminniks, ikka ei miskit. PowerUser staatuse andmine on tihtipeale aitand .. ka see ei tööta. Võtsin siis ka tavakasutaja ette, andsin admin õigused ja aktiveerisin samamoodi kõik dll'd jne jne, EI HAKKA tööle h34r:
PS! ei mäleta, kust microsoft.com'st ma selle õpetuse leidsin, millega minu konto all tööle läks.
Õelapsed irisevad mu kallal pikemat aega juba et tahavad õiget MSN'i aga mina "suur IT Guru" olen täitsa nõuta... Kellegil veel sellist jama on juthunud?
Kusjuures tööl kus samuti kasutajad ja nati taga jne, seal tavakasutajatel asi töötab. Arumaeimõista lihtsalt, kuidas krt see asi ei tööta ainult mu õe arvutis
vabandan väga, kui loll soovitus, aga vaata, kas arvutis on kell õige. mul oli vale (1 aasta võrra) ja ei pannud tähele ja samuti mõtisklesin paar nädalat, mida kuradit toimub. siis vaatasin, kell vale; lõin selle õigeks ja oh näe imet, MSN hakkab ka tööle :lol:
Comment