Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Notebook Cooling

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Notebook Cooling

Tere,

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=e...ist&p_class=606
    Mind huvitab, kas keegi on selliseid asju ka kasutanud? Ja kas neist ka kasu on olnud? Endal on mul läppar nagu kodus paikne (sai ostetud selle pärast, et mõnus väike ) ja vahest mängides läheb asi natuke kuumaks. Maksimum mis ma muidu kätte olen saanud kõvakettal on 45 kraadi. Kui sellisest ka kasu on, siis võiks hakata mõtlema vaikselt sellise asja ise ehitamise peale. Kui teeb spetsiaalselt enda läpparile, siis saab ju alt kaaned küljest võtta ja nende alla vendid vastavalt paigutada- nii peaks kõige rohkem kasu olema.

Silver

Originally posted by martseger@Jan 8 2006, 18:04
    Pista külmkappi! :P :P :P
    Ma leian, et sellised kommentaarid ei ole vajalikud. <_<

Üldse tundub mulle, et Hr. martseger kogub poste läbi mõtetute postituste <_<

Comment

kommentaar kustutatud, hoiatus kirja koos igavese eelmodereerimisega. Mis teha, kui mõnel on krooniline verbaalne kõhulahtisus.

teemast:
      Ma küll ei usu, et suvalisse kohta õhu puhumine väga palju juurde aitab. Läpakas va selline konserv, et selle jahutamine toimub ainult selleks ettenähtud avade kaudu põhiliselt.

Comment

ega tavaläpakas laua peal eriti kuumaks ei lähegi. ma arvan, et sellised asjakesed ikka pigem nt A64 prose ja 9800 videoga masinatele, mille performance jääb selle taha, et masin kuumaks läheb ja siis end maha klokkima hakkab
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
        X