Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

arvutikõlarite arvutitaha ühendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

arvutikõlarite arvutitaha ühendamine

Probleem siis selles, et kõlaritelt tuleb kolm juhet, aga mu vanal arvutil on ainult üks audio auk. Tahaks teada kuidas seda jublakat nimetatakse, millega ma need kolm juhet üheks saan liita? Olen kõk endale teadaolevad poed Tartus läbi käinud ja sellist jublakat leidnud ei ole. Sattusin siia internetipoodi, aga ei tea mis sellise asja nimi võiks olla ja mille alt seda leida võiks, lootes et seda siin ikka müügil on . Või oskab keegi veel poode nimetada, kes tegelevad selliste asjade müügiga? B-)

mõtled sellist asja? http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...200-007&lng=est
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...200-008&lng=est need jagavad kaheks selle

Comment

kui tohib küsida, siis mis kõlaritega on tegu? mul tekkis kahtlus, et tegu on surroundsoundiga (vms) ja siis seda niimoodi "kokku ühendada" ei saa

Comment

pmst jah selliseid asju otsin, aga olen kuulnud, et on olemas selline mis, kolme juhet üheks liidab. Tartus ringi otsides arvuti poodidest saadeti mind kaablite poodidesse ja nendest on mulle ainult õeldud et on otsas või praegu pole. Tegelt peaks ma vist kahe sellisega, mis kaks juhet üheks liidab ka hakkama saama?

Comment

jah, tegu on surround jne kõlaritega, aga surround effekti ma ei tahagi, kuna helikaart ei võimalda seda, hetkel on eesmärk lihtsalt kõik viis kõlarit mängima saada

Comment

seda sa teha ei saa
            kui sa kõik kokku yhendad võid sa need kõik ära killida või siis helikaardi. pane sisse nt ainult eesmised kõllid. või osta korralik helikaart. ei maksa ju enam niipalju need odavamad.

Comment

ei juhtu seal midagi, kui nad kõik paralleeli panna. Kuna neil kõigil on niikuinii oma võimendid sees ja igaühele peaks tulema liini nivoo, siis võid rahus paralleelitada. Vasak esimene ja vasak tagumine kokku ning parem esimene ja parem tagumine kokku on täitsa loogiline. Kuid kolmas juhe, sub ja kesk, on juba natuke kahtlasem. Kui sub ühte kanalisse ja keskkõlar teise panna, siis helipilt ise vast tuleb üksjagu moonutatud... aga mis siis.

Comment

Aga nüüd tekkis selline küsimus mis kõlaritega üldse tegu on? Näiteks Logitech X-530 on kohe kaasas selline jublakas millele kõik kolm 3,5mm otsa külge käivad ja siis edasi stereoks läheb.

Comment

:blink:

Comment

tegu on jah logitech x-530 kõlaritega, aga ma küll ei märganud sellist jublakat <_<

Comment

sain tööle kõik oma kõlarid

Comment

räägi kuidas...

Comment

Working...
                        X