Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pult Arvutile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pult Arvutile

Nimelt sai soetatud omale AverMedia AverTV 301p Tv/FM kaart. Tal on kaasas pult jne. Puldist saab läbi tolle tarkvara juhtida ka hiirekursorit aga see mind ei rahulda. Tahaks kasutada seda pulti pisut rohkem just Windowsi enda jaoks. Mure aga see, et puldid 2.5mm kõrvaklapipistikutaoline pistik. Kas saab seda mingi vahelüli kasutades suunata COM porti või USB-sse. Otsisin siit kül lahendusi aga kahjuks ei leidnud infot. Progremist kah ei jaga... muidu oleks midagi välja mõelnud. Või teab keegi mingit tarkvara, mis AverMedia tarkvara baasil Win juhiks? Olen proovinud igasugu Puldi Capture tarkvara aga ei midagist. Kõik eeldavad puldi istumist kas COM või mujal Arvuti pesas. Mul aga puldi vastuvõtja TV kaardis.

Sa proovi Girderit. Samas see vajab väikest eri raudvara jubinat(30-40eeku max ise tehes) ostes 75-100raha.

Comment

Girderile on olemas plug-inid. Otsi firma või tarkvara järgi plug-in. Ise ma ei ole selle firma kaardiga proovinud. Lihtsalt oletan.
      http://www.promixis.com/downloads.php?mode...der&lucCode=800
      Enda WinFast TV kaardi IR sain kunagi toimima.

Comment

Vs: Pult Arvutile

Esmalt postitatud ilm poolt
        Girderile on olemas plug-inid. Otsi firma või tarkvara järgi plug-in. Ise ma ei ole selle firma kaardiga proovinud. Lihtsalt oletan.
        http://www.promixis.com/downloads.php?mode...der&lucCode=800
        Enda WinFast TV kaardi IR sain kunagi toimima.
        Mul täpselt sama probleem, olemas on nii avermedia videokaart kui irda vastuvõtja, (saab telefoniga suhelda), kas sellega saan kah puldi tööle ?, ma polen proovinud igasuguseid programme mõlemaga, no ei reageeri, aga kas keegi oskab öelda kust seda girderit tasuta saab, või siis mingi prooviaeg ?!?...

Comment

Vs: Pult Arvutile

Ir-i all, millega suhtled moblaga, mõtled sa siiski IrDa-d. Selle on pultidega võrreldes teise sagedusele tundlik silm sees. Need ei saagi ir pultide signaale vastu võtta. Girderit saab ikka netist.

Comment

Working...
          X