Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

cd pleieri mootorist saab ehk midagi aretada ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

cd pleieri mootorist saab ehk midagi aretada ?

saan omale varsti cd pleieri mootori
    ja ehk oskab keegi öelda, mida sellest teha saaks/võiks
    tatoverimismasin on üks variant, mida ma ei tahaks teha

Pane jäätise pulk võlli otsa ja kinnita seljale. Ja kõhu peale suur punane nupp.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

to Elukaz:vabandust, kuid vaimuhaigla ei asu siin.
      to woosh:cd-pleieri mootorist annab kõike teha, mis vajab pöördeid.nt ventilaator,teesuhkru segaja,jne._
      -Artificial_Intelligent-

Comment

võiks proovida elektrilist hambaharja teha!

Comment

Otsi samm-mootor (printerid...) ja tee oma veebkämm'ile üle LANi pööratav alus! CD-pleieri mootor on (vähemalt plaadi keerutajad) tavaline mikromootor, sellega midagi väga huvitavat ei tee ( loe: mina ei oska välja mõelda).
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tee kõigepealt endale selgeks MIDA sa sooviksid teha!Tegeledes mingi tehnilise asjandusega peab kaasnema ka mingi nägemus,idee ja kui need olemas siis saad siit foorumist nõuandeid kindlasti. B-)
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

ma kõigepealt mõtlesin et teha mingi sõiduriist
              mitte endale sõitmiseks muidugi, mingi mängupaat ehk või mänguauto
              aga ma kardan et pööretest jääb väheks noh
              ventilaatoriks jääb ka vist väheks, ses mõttes, et väikest seda mida hoiad peos ja peaagu vasta nägu, seda ma ei taha

suht probleem ongi et mul ei ole mingeid mõtteid, et mis sellest teha saaks

Comment

Äkki teha ümber brushlessiks, siis peaks saama päris head pöörded.

Comment

Originally posted by Silver@Jan 19 2006, 23:10
                  Äkki teha ümber brushlessiks, siis peaks saama päris head pöörded.
                  brushlessiks ? :unsure:
                  ehk seletad mida see tähendab

Comment

http://foorum.hpi.ee/viewtopic.php?t=7

Comment

seal oli cd rom'i mootor
                      ei ole kindel kas ikka on seesama

Comment

CD-ROM mootor on brushless (ilma harjadeta) niikuinii, pannakse uued magnetid ja keritakse uued mähised selleks, et jõudu rohkem oleks. Pealegi on seda üsna raske ühendada...pole lihtsalt 2-otsaga mikromootor.

Vasakul CD-ROM mootor ja paremal CD-mängija mootor.

Tavalise CD-mängija mootor on harjadega, sest pole suurt kiirust vaja.
                        Pöördeid on CD-ROM mootoril juba ennegi küllalt. Võin nüüd eksida, aga 48x isend kihutab plaati u. 10000p/min.

Comment

Originally posted by resr@Jan 19 2006, 22:13
                          to Elukaz:vabandust, kuid vaimuhaigla ei asu siin.
                          to woosh:cd-pleieri mootorist annab kõike teha, mis vajab pöördeid.nt ventilaator,teesuhkru segaja,jne._
                          Ma arvan et see karlssoni variant pälviks enim positiivset tähelepanu kõrvalseisjatelt, ka lastelt keda mingi liikuv veebkämm külmaks jätab.
                          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ühel saidil oli mootorist tehtud ilmajaama tuule kiiruse andur. Hästi pilkupüüdev (aga muidu tarbetu) vidin on näidu õhku "joonistav" kell või tekstidisplei. Paraku pole need enam algaja projektid.
                            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

to:felch
                              Lugesin seda teemat ja asi hakkas huvitama: oööratav veebcam.
                              2kki räägiks natuge, kuidas sellist asja teha.

Comment

Working...
                              X