Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

win3.1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

win3.1

Kas keegi oskab õelda kust saaks win3.1 te tahaks vanat arvutit põõrdesse panna aga ta max nõuded 3.1 .

Kas keegi oskab õelda kust saaks win3.1 te tahaks vanat arvutit põõrdesse panna aga ta max nõuded 3.1 .
    Võibolal osta.ee ? Samas mul see täitsa olemas...umbes 7mb suur...anna oma mail

Comment

Võid saada nii 3.1 (6 diski) kui ka 3.11, viimane sisaldab võrgutuge ja on mahukam.

Comment

mu maili aadress on jaanus.asumägi@mail.ee

Comment

võid mulle selle 3.11 saata oleks tänulik
          nokats@yle.edu.ee
          Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
          DeeJay Catass

Comment

Noh pullipärast võiks ju tagavaraks ka olla. Please saada mulle ka

Comment

kergem oleks juba kuskile üles riputada see et igasoovija saaks endale selle downlaodida

Comment

kergem oleks juba kuskile üles riputada see et igasoovija saaks endale selle downlaodida
                kunagi leidsin netist ühe lehe, kust olid kôik windowsid 1.X kuni 3.X downloaditavad, aga enam ei mäleta. Proovisin neid kunagi P200 peale installida
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nagu sapikale vormeli mootor

Comment

sry pic ma andsin sulle enne vale adre ma ise ka algul ei vaadanud ja nüüd alles vaatasin õige on jaanus.asumagi@mail.ee enne kirjutasin kogematta ä tähega ehk saadaksid uuesti selle mulle õigele adrele. :-[

Comment

Leidsin kogemata, siit peaks saama setup diskid win311 huvilistele:
                      http://blackwillow.giznet.com/files/Windows/Win3.11/

Comment

ma enda masinal ajasin ka selle win3.11 käima.. kunagi ammu juba.. harjumatu värk.. aga muidu jookseb küll umbe kiiresti..

Comment

Tänan saformo sinust oli mulle vägapalju kasu ;D

Comment

aga kui palju diskette tahab win 95 kui ta installida minimal? sest tegelikult oli sellel arvutil enne 95. aga cd-romi sees pole.. ilmselt ära võetud.
                            hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

aga kui palju diskette tahab win 95 kui ta installida minimal? sest tegelikult oli sellel arvutil enne 95. aga cd-romi sees pole.. ilmselt ära võetud.
                              install on umbes 40 mega... kokku eriti ei paki..arvuta ise Aga samas peale installimist vôib kogu selle asja umbes 20 mega peale ajada küll
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                              X