Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

radeon 9600 64bit draiverid ei toimi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radeon 9600 64bit draiverid ei toimi

Sai endale soetatud emaplaat abit kv8 pro ja videokaart radeon 9600 pro ja vanast ajast on seisma jäänud 9600xt videokaart. Probleem selline ,et videokaardi draiverid justkui töötaksid aga catalyst ei hakka tööle. Arvutit käima pannes on pildi resulutsioon 800*600@60hz, kuid ise sätin alati 1024*768@85hz. Mängudest väjudes jääb sama resulutsioon mis mängul oli. Sõbral täpselt sama masin ja tal töötab laitmatult. Opiks on xp 64bit versioon ja sõbral ka. Olen proovinud kõiki netis liikvel olevaid draivereid. Omega ja dna draivereid ka. See 9600xt varjant jäi seisma kuna tegi lampi restarte arvutile, opiks oli xp pro. Kuid 64 bitisega pole enam teinud ja selle kaardi puhul on täpselt sama jama draiveritega. Kahtlustan ,et emaga on mingi kamm. Sooviks enne poodi tagasi viimist natuke ennast selle kohapealt harida, muidu ajavad mulle seal kärbseid pähe.

VIA draiverid peal, enne teisi?
    See emaplaat ei toeta ju 64bit. Kasuta ikka 32bit draivereid.

Comment

Tal istub ju peal amd athlon 64bit 3000+ protsessor. Ja netis ju 64 bitised draiverid üleval. Peaks ju toetama.

Via draiverid said peale ja siis enne uute panemist uninstall.

Comment

Vabandust, panin emaplaadiga mööda.

Comment

See on üks põhjus, miks ma endale 64bit'st junni EI muretse, soft ja driverid on väga buggised.
          Kusjuures on hea kogemus sellise asjaga nagu SuSe 64bit ... kõik töötas laitmatult seni kuni prose maha põles
          -

Comment

Ei usu ,et asi softis. Sõbral täpselt sama pill kuid kõik toimib.

Comment

Working...
            X