Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Natuke uut ja huvitavat häkkeritest.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Natuke uut ja huvitavat häkkeritest.

lugege läbi, kes inglise keelt veidi valdavad, enim huvi pakkuvad kohad on.. noh, tegelikult terve postitus on nagu suur ja pikk erkki kõlu anekdoot.

http://www.adequacy.org/public/stories/200...42056.2147.html

Jah, ma olen seda varem lugenud. Ma ei saa aru, kuidas võib 1 inimene midagi nii idioodest kirjutada. Ise arvasin, et see on nali, aga räägitakse, et see võib täiesti tõsimeelega kirjutaud olla. kui tõsimeeli siis: Selle on kirjuatund mingi täielik (vabandage väljendi eest)idioot! Ühed hullemad tsitaadid:
    BSD, Lunix, Debian and Mandrake are all versions of an illegal hacker operation system
    Quake is an online virtual reality used by hackers.
    f your son has requested a new "processor" from a company called "AMD", this is genuine cause for alarm. AMD is a third-world based company who make inferior, "knock-off" copies of American processor chips.
    Hackers tend to dress in bright, day-glo colors. They may wear baggy pants, bright colored shirts and spiky hair dyed in bright colors to match their clothes.
    Seee on nii haige jutt! Kunagi ta tundus endalegi naljakas. Aga kui nüüd järele mõelda ja uuesti läbi lugeda siis ajab ta ainult vihale.
    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=121987
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Asjata alahindate artikli autorit, täiesti asjata, seltsimehed.
        If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Mis seal tekstis siis valesti oli öeldud? Osaliselt irooniaga kirjutatud aga suht täppi naelutatud
          -

Comment

Ma ütleks, et hullemad on need 1000 kommentaari artiklile, kus kõik artiklis sisalduvad vead on järjest üles loetud ja siis õige vastus kirjutatud.

Comment

kahju inimestest kes natuke sarkastilisemat huumorit ei jaga :P
              <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Working...
              X