Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

USB

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

USB

Teema järgmine.
    Mul on kaks USB to 2 PS/2 jagajat , kui üks tarbib 25mA ja teine 50mA. Mõlemad on USB 1.1, mõlemad hiinakad. Ja see mis tarbib rohkem on 2 korda kallim. Miks see nii on ? B-)

kumba pidi jagajad, mille omad? Need, millega saad PS2 klaveri USB pesasse panna või need, millega saad USBi hiire PS2 panna?

Comment

See võimaldab ühte USB pessa panna 2 PS/2 pistukuga seadet , näiteks klaviatuur ja hiir. Ehk siis USB A isane ja teine pool kaks emast PS/2.
      Aga mind huvitas just see , et miks kahel sarnasel seadmel on erinev voolutarve.

Comment

Voolutarbe m66tsid 2ra v6i lepid sellega, mida seade arvutilt kysis? USB'i proto j2rgi on default vool 50mA. Kui rohkem vaja, siis tuleb kysida, seda v6ib alati tarbida. Seade v6ib aga ei pea teatama, et ta v2hem tarbib.

Comment

TO DIGITAL : ei ei , pakendi peal oli kirjas , et ühel on 50mA ja teisel 25mA ja see , mis vähem tarbib on 2 korda odavam , tööpõhimõte aga sama.

Comment

on ka kirjas, mis olukorras mõõdeti? Kas koos klaviatuuriga või üksi? Kas maksimaalne voolutarve või mingis ajas keskmine? Suhtlemise ajal või idle ajal?
            Nagu näed, kõik sõltub mõõtmise metoodikast. Kui seda pole kirjas, kuidas mõõdeti, siis võid nendest numbritest parimal juhul saada ainult suurusjärgu.
            Kui väga huvitab, siis osta usb'i pistik ja pesa ja tee vahekaabel, kus siis ülejäänud sooned lähevad otse ja ühele paned testri vahele ja mõõdad ära mõlemad asjad sama metoodika järgi. Või siis ohverda üks vana usbi kaabel, puhasta ära ja ühenda punasele soonele tester vahele.
            Üldiselt mina üldse ei mõtleks ka nendele usbi vooludele, mis on võimsusega kuni veerand vatti. Teatavasti tänapäeva protsessorid ise juba neelavad vähemalt 100W kanti, suure koormusega juba 150W kanti või ülegi.

Comment

2 Digital : seda küll , aga huvitab just see miks hinnavahe on kahekordne Ma mõtlesin , et niisama seda ei tohiks olla , äkki on üks parem kui teine.

Comment

Working...
              X