Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WIFI

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

WIFI

Tere!

Ostaks omale WiFi komplekti ruuter + võrgukaart. Mis tootjat oskate soovitada ? Kellel oli kokkupuuteid D-Lingiga , Trendnetiga , Linksysiga.
    Üks artikkel nendest siin foorumis on läbi loetud aga tahaks ikka sõltumatute inimeste arvamusi.

Tänan.

Isiklikult olen tarbinud trendneti siiamaani, on töödanud päris kõbusalt.
    Olen kuulnud Linksysi viimaste toodete kohta nii mõndagi halba - leviala ja kiirus pidi olemas nagu anekdoot.

Comment

Buffalo toodang
      ise ostsin just mõni aeg tagasi wifi rutueri buffalo oma päris hea valiku sai tehtud, korralik kraam tundub.

Comment

Naljamehed.
        IIAL ärge ostke trendneti ruutereid, sealt tuleb enamjaolt ainult Tšernobõli pakette mis hakkab ülejäänd võrku tapma, Trendnet kõlbab ainult mingile ADSL kasutajale.
        HP switchid on sellised kes ei sure maha aga Zyxeli switchid surevad kohe niipea kui mõni trendneti natikas külge ilmub. Samuti ei oska trendnet eriti vlan'dega suhelda hoolimata sellest et tegelikult ei tohiks mitte midagi ühist siin olla aga asi lihtsalt EI tööta kui temast eespool on midagi vlannitud h34r:
        LinkSys oli väga hea kuni 4'nda generatsioonini, levi ülimagus ja ka link-quality überhea. 5's generatsioon on tuntuks saanud oma buggise ja mittemidagi võimaldava softiga mis tihtipeale hapneb ja tahab factory resetti
        Buffalo oma originaalsofti ja olematu antenniga ei kõlba samuti va WBR54G mille originaalsoft samuti ei kõlba kuhugi aga väikese DD-WRT abiga saab sellest kena püss nagu ka LinkSys vanematest versioonidest.
        Tundma peaks veel sellist nime nagu ARtem. 6k maksev klots millel levi .... noh, läbi korteri seina igatahes ei tahtnud levida aga ulmelisel kombel hoolimata nõrgast levist suutis ta hoida SNR'i väga hea.
        ap1000'd vist ei kasuta keegi eiriti kodutingimustes ja veel vähem osatakse seda konfida :P Iseenesest ülikõva jublakas
        Ei ole õnnestunud eriti kokku puutuda selliste asjadega nagu Zyxeli wifijunnid
        -

Comment

Originally posted by Deus@Feb 2 2006, 08:45
          Naljamehed.
          IIAL ärge ostke trendneti ruutereid, sealt tuleb enamjaolt ainult Tšernobõli pakette mis hakkab ülejäänd võrku tapma, Trendnet kõlbab ainult mingile ADSL kasutajale.
          HP switchid on sellised kes ei sure maha aga Zyxeli switchid surevad kohe niipea kui mõni trendneti natikas külge ilmub. Samuti ei oska trendnet eriti vlan'dega suhelda hoolimata sellest et tegelikult ei tohiks mitte midagi ühist siin olla aga asi lihtsalt EI tööta kui temast eespool on midagi vlannitud h34r:
          LinkSys oli väga hea kuni 4'nda generatsioonini, levi ülimagus ja ka link-quality überhea. 5's generatsioon on tuntuks saanud oma buggise ja mittemidagi võimaldava softiga mis tihtipeale hapneb ja tahab factory resetti
          Buffalo oma originaalsofti ja olematu antenniga ei kõlba samuti va WBR54G mille originaalsoft samuti ei kõlba kuhugi aga väikese DD-WRT abiga saab sellest kena püss nagu ka LinkSys vanematest versioonidest.
          Tundma peaks veel sellist nime nagu ARtem. 6k maksev klots millel levi .... noh, läbi korteri seina igatahes ei tahtnud levida aga ulmelisel kombel hoolimata nõrgast levist suutis ta hoida SNR'i väga hea.
          ap1000'd vist ei kasuta keegi eiriti kodutingimustes ja veel vähem osatakse seda konfida :P Iseenesest ülikõva jublakas
          Ei ole õnnestunud eriti kokku puutuda selliste asjadega nagu Zyxeli wifijunnid
          Miskipärast on mul karvane tunne, et siin läheb jälle sarnaseks "pada-sõimab-katelt" teemaks nagu inteli ja amd meeste vahel on.

meil olev trendneti ruuter töötab nagu kellavärk, leviala on piisava ulatusega, ei ole kordagi lollitanud.

Comment

saajatz olen nõus sinuga , et siin tundub rohkem teiste tootjate reklaam , kuid mitte põhjendatud vastus , miks trendnet on halvem kui teised.

Comment

to Deus , millisest Trendneti mudelist sa kirjutasid ?? ma ei usu ei kogu firma toodang on pask , aga olen nõus et iga firma toodangus on ebaõnnestunuid mudeleid.

Comment

mind kah huvitab see Trendnet ja Tshernoböli seos ? ehk seletaks lahti ?

Kuigi ka mulle ei meeldi Trendneti Wifi kola - yhilduvuseprobleemid teiste seadmetega.
                Viimasel ajal Asus Wifi-t siin-seal kiidetud.
                Profitehnikat ei näe mötet koduseks kasutuseks osta, see oleks nagu rekkaga poes käia.
                Ise panin 2a tagasi maakoju lingi ( 2 +0,8 + 0,5 km) pysti 4 Edimaxi seadmega ja käib ka praegu, neist 2 seadet välitingimustes. Vöib-olla ei ole kah turvaline, ag keda peaks huvitama kuidas ma siia Tevalosse kirjutan. Pangatehingud käivad yle gprs-i.

Comment

mis siis trendneti ühilduvusega on ? teoreetiliselt võib seda ükskõik mis firma toodetega juhtuda , 100 % töökindel värk on ju sama tootja tooteseeria kasutamisel , kah teorreetiliselt

Comment

ühilduvuse tagab WiFi sertifikaat. Mõni firma läbib keerulise protsessi ja saab sertifikaadi, mõni leiab et leidub ostjaid ka ilma selleta. Trendnet kuulub viimaste hulka.
                    Konkreetselt oli probleem et Tew 410 ja 431 ei sobinud WEPi või MACfiltri kasutamisel teiste seadmetega. Uuemaid nende seadmeid ei ole proovinud.

Comment

ise kasutan WRT54GL, töötab normaalselt ja probleeme pole, julgen soovitada.
                      sellest ka kallim versioon WRT54GS

Comment

Käige SMC ruuteritest kah heaga kaugemale.
                        Või sisi ostke neid siis kui rahast kahju pole ja saastaga viitsite jännata.

Comment

Ma suudan öelda konkreetse mudeli, mis ei tööta VLAN'dega ... aga seda homme sest terve virn neid töölaual :lol:

Edimaxi kohta: Pisikesed softikalad ja noh, minu kui advanced juuseri jaoks liiga algeline aga kodukasutuale väga OK. Probleem on siiski levialaga. Ühes toas levib hästi, teises ka aga korrus kõrgemal ega eriti ei levi küll. Lisaks asi mõtles et managmendile ei oleks vaja ligi lasta peale restarti 3 päeva hiljem. Selel vastu aitas firmware upgrade.

SMC kohta ei oska öelda muud kui et vägeva antenniga töötas sunnik 3 aastat jutti client modes ilma probleemideta ja siis sai äikest Aga eks problemaatikat on aka sellest grupist tulnud.

Trendnet jääb trendnetiks! Ainuke töötav mudel, mis mulle kätte sattunud on, maksab 2,7k omab eraldi DMZ auku jne mulle asi meeldis igatahes aga antud teemas räägime klotsidest kuni 1500 eeq või mis? Profitehnika kohapeal ei saa ükski firma endale lubada eksimusi eriti aga krt ikka teevad :P

Mis krdi tootjate üllitis, ma tõin lihtsalt iga toote kohta mingi negatiivse joone välja. Kas ma siis nii kiitsin midagi???
                          -

Comment

selge siis ) eks ma siis midagi ostan ja katsetan :huh:

Comment

Ise ostsin endaleMSI gateway ja ei oska küll midagi halba öelda. Lisaks veel tal taga USB port printerile.
                              Vähemalt esimesed kuu aega on levi olnud norm ja mitte kordagi pange pole jooksnud.
                              Siiamaani vääga rahul oma 700 eeguse kulutusega.
                              PIC16F877A

Comment

Working...
                              X