Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Toiteplokk piixux

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Toiteplokk piixux

Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest et täpselt 14 päeva tagasi ostsin oma arvutisse Fortron ZEN 300W 0dB toiteploki

http://www.emaxasp.com/newblack/deta...item=FS17300-R

Asi toimis suurepäraselt kuni eilseni, mil juhtus nii, et mu kompuuter enam üles ei buutinud.

Olen kuulnud igast jutte kehvadest toidetest, et ventikad käivad, aga üles ei buudi, seega kahtlustasingi alguses, et võibolla jääb toide nõrgaks, konf siis: NF7-S, ATI 9800pro, AMD Barton mobile 35W, HDD 160G, DVD-RW, 1G DDR.

Siis tuli aga meelde, et sama konf pisikese erinevusega jooksis mul 2a tagasi 300w codegeni otsas, niiet toide ei tohiks küll nõrk olla.

Tegin siis nii, et ühendasin emaplaadiga ainult toite ning 12v standby juhtmed, ning proovisin bootida. Midagi ei juhtunud, ronisin toitele testriga kallale.

12V osa tundus korras, pinge 12.08V, +5V oli asi natuke keerulisem, pinge oli +4.74V mis pole kaugeltki normaalne.

Mis viga võib olla, kas on mõtet ise parandamist proovida, või pean garantiiga jändama hakkama?

ära ise küll näpi. see ju garantiiajal mõttetu. mobile prosega see toide ei tohiks küll väikseks jääda, kui just klokkima ei hakka. leia keegi, kes on nõus sulle toidet katsetamiseks laenama, siis saad asjas kindel olla.
    mul on korduvaid kogemusi, kus masinal vendid töötavad, aga ei buudi. kui masin tööle hakkab, kas siis nupust lülitades jääb seisma ka või pead juhtme ära tõmbama?
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Äkki on need prose silu konded otsad andnud? Kõigepealt proovi muidugi teist toitekat.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Äkki on reseti või toitenupp kinni kiilunud või "lekkima" hakanud? Seda juhtub! Tõmba nad küljest ja proovi uuesti.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

350W Originaltoitega töötab. Arvutis pole üldse viga, kahtlustan ikka et toide surnud.

Millised pinged peavad selle 20pin otsiku otstel olema, standby resiimis?

http://www.hardwarebook.net/connecto.../atxpower.html

mis värvi juhtmed kokku pidi ühendama et käima toide?

Comment

pson ja gnd kokku, siis peaks tööle hakkama.

Comment

kui ütled, et teise toitega töötab, siis mis seal enam kahtlustada. vii poodi tagasi
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
              X