Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCDproc-i konffimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

LCDproc-i konffimine

Olen siis hädas LCDproci töölesaamisega.
    LCD iseeneset töötab ja tekst tuleb ette aga ainult "LCDPROC server- clinets 0 screens 0". Olen igatmoodi üle käsurea manipuleerinud aga ikka ei saa midagi aru. Wini all on asi lihtne, igale LCD reale oma käsk sisse ja minekut!
    Aga Linuxi all on see raskem vist... igastahes oleka s vaja sinna süsteemi staatus liikuma saada ja võrgu statistika. Guugliga olen seni ainult mingied cliente leindud millest ühetgi sobivat pole olnud veel.
    Olen ma ainuke kes seda kasutab?

On see LINUX+LCD siis tõesti nii haruldane nähtus?
    Windowsi all on asi hea, lihtne. loogiline ja parem.
    Linuxi all tuleb aga seda asja juhtida üle LCDServeri mis minu juhtme tõeliselt krussi keerab. Keegi Puust+Punaseks HOWTO-d ei oska soovitada?

Comment

LCDd on deemon (server), mis võib serveerida lokaalset LCD'd paraleelpordis mitmetele masinatele. Selleks et see asi pilti näitaks on vaja kliendiga LCDd andmeid uhada.Seega paned käima kõgepealt LCDd ja siis lcdproci. Ma olen ise LCDproci pakki kasutanud nii, et lokaalse masina LCDd näitas mulle huvitava masina loadi ja tegevusi. So "huvitav" masin saatis lcdproc'iga oma data minu masina LCDd üle interneeduse.
      es7sys

Comment

Working...
      X