Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Wifi leviala otsimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wifi leviala otsimine

olemas mingi täiesti noname kaart läpakale. karbil kirjas wireless ja kõik. b ja g standardit toetab. kodus nagu kaardiga kõik timmis, aga vahel tahaks kuskil mujal ka netti saada. ma olen kasutand Netstumblerit, aga selle kaardi puhul see ei toimi või on äkki viga win 98-s. ütleb: no adapter. tahaks siis teada millise tarkvaaga(soovitavalt tasuta) saaks leida võrke ja mõõta signaali tugevust.

kui see miskit muudab, siis läpakas on thinkpad 390e ja mälu on 32MB, seega unustage teise opi soovitamine ära
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-511-02&lng=est
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

sorry, aga läpaka puhul se mulle suht mõttetu vidin, sest see näitab mingit suhtelist levi tugevust ja see ei näitaminu kaardi puhul täpselt. eriti veel siis, kui tegemist mingi noname kaardiga. pealegi, kui ma küsisin tasuta tarkvara, siis ilmselt ei taha ma lihtsalt olemasolu kontrollimiseks ka rohkem, kui tonnist seadet osta. selle raha eest saab 2 inteli miniPCI-sse käivat Wifi moodulit.
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Netstumbler ei taha toimida win 98-ga eriti.
        Kas kaardiga CD-d ei olnud kaasas kus connection manager vms utility peal oleks olnud.

Comment

Working...
        X