Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tasuta SMS

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tasuta SMS

Keegi äkki teab mõnda lehekülge, kust veel tasuta saata saab? Oleks nõus isegi mõnda reklaami vaatama
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

http://www.sms.ac vist ???
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Seal on ilgelt pikk registreerimine, lõpuks jõudsin nii kaugele, et väidetavalt saadeti mu telefonile regamiskood, mis aga kohale ie jõudnudki...jälle ikaldus...

Comment

ise regasin ammu juba, anna andeks
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

No vahetevahel saab TELE2 võrku messe saata kohast http://sms.km.ua, EMTsse pole mul läbi läind, Radiolinjasse pole proovinud.
          Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

Mul vaja üsna tihti kreekasse saata. Mine sa tea, mis võrk see olla võib.

Comment

icq proge kaudu on ka võimalik, icq on selline msn'i analoog. Siiani on kõik eestisse igasse võrku läbi läinud, ainult mõni kord on sõnum poole pealt maha lõigatud. Mingi imelik asi, aga siiski paistab funkavat.

Comment

Keegi võiks seda isq asja täpsemalt seletada, proovisin ka paar korda ja mitte ei saand sotti kuda see käib.
                msn: pois11@hotmail.com

Comment

ICQ'ga läheb ainult Tele2'te kindlalt kohale, minul ütleb muude operaatorite kohta, et vale number vms. Päeva limiit on 10 sõnumit ning igas sõnumis tohib olla ~60 tähemärki.
                  Sõnumi saatmiseks kliki parma nupuga kasutajanimel>send sms>add number>ok>kirjuta smsja saada

Comment

kui tahad tihti saata siis mine www.everytay.com seal maksa 10 kulli ja saada 7 päeva jooksul 10 sms-i päevas kui tahad ja jõuab igasse võrku kasutan isegi seda.

Comment

huvitav jah et ülemaailmselt nii äkki see tasuta smside saatmine ära kadus .
                      varem sai küll igalt poolt saata neid messe.

ei räägi praegu siin everydayst vaid välismaa saitidest ..

saatsin sealt kunagi hullult ascii smse ja operaatori logosid ja kõike muud sellist ..

a nüüd enam ei leia ühtegi kohta kust saaks

www.fonetastic.com ist ka enam midagi kohale ei jõua.
                      Andke andeks mulle minu lollid küsimused
                      nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Leidsin sellise koha nagu www.coolmobiles.com. EMT numbrit keeldus regamast ja EMT numbri peale ka midagi kohale ei jõua, aga kuna mul vaja Kreekaga suhelda, siis regasin kreeka nri peale ja sõnumid lähevad ilusti kohale. Seega minu poolt teema lõpp.

Comment

tegelt kui vaadata seda ICQ värki siis see koht kust neid sms saadektakse tuleb välja et eestis saab ainult ühte võrku saata tele2 aga kahjuks proovisin järgi ja tulemuseks oli see et üle poolte SMS-ide tulid nagu mega vigaselt kohale, st. poolikud ja mõnikord oli lihtsalt sisuks ainult üks täht >

Comment

Mina ei viitsi üldse enam nende smsidega jamada, Makste 200EEku ja saate rahus pool aastat everyday sms saata. Minumeelest on see mõtetu summa ka, niikuinii jood või laaberad selle raha ühe õhtuga maha ja pool aastat on pikk aeg ka.

www.sms.ac töötab ilusti ja saab kõigile nr. saata. Tuleb ära registreerida ja siis saab 30päeava iga päev 2 sms saata ja miks mulle see leht meeldib on see, et neid sms saab wapiga saata. Everyday võik ka ükskord sinna maani areneda.
                            msn: pois11@hotmail.com

Comment

a mingi wap jututuba ei kasuta keegi siis?
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                              X