Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

võrgu eelistus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võrgu eelistus

kas on võimalik teha arvutile selgeks et nett tuleb kas wifi kaudu või Lani kaudu.
    oli olukord kus ristkaabliga ühendasin kaks arvutit ja nett oli wifi kaudu. jama neti tõtttu viskas korra msnist välja. netti ühendasin end tagasi. aga peale seda ei osanud enam ükski programm wifi kaudu netti minna kõik tahtsid minna lani kaudu, kuigi seal oli puhas P2P võrk. opera ei saanud ka enam aru et kus nett tuleb.

kuidas saaks arvutile öelda et siit tuleb nett. sest operal ja msnil ei ole sellist kohta ju kus saaksin öelda kasuta seda ühendust ja neid problemaatilise progesid on vee.

tänud
    Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.

aga mida sa kasutad, mingit winni või linux või miskit muud? endal 95est alates kõik winnid old aga siukest jama küll olnud pole.

Comment

mis ühendust kasutad? staatiline või dünaamiline ip?
      ei ole küll kunagi sellise proleemi otsa sattunud. mul masin staatilise ip otsas ja pole kunagi probleeme, mis kanalit pidi netti kasutatakse
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

kasutan win xp pro sp2-te ka ip on mul siin wifiga dünaamilin.
        iga uue ühendamisega saan viimase numbri uue. üle jäänud osa ip-st jääb samaks.

Comment

Kas ei olnud mitte nii, et kui on mitu LAN ühendust, siis üks neist pannakse "default" staatusesse ja netiühendust vajavad programmid püüavad selle kaudu ühendust saada?

Paremklõps ikoonil "My Network Places" -> Properties -> ja kõik võrguühendused peaks näha olema. Sealt peaks siis sobiva ühenduse defaultiks sättima.

Comment

aga kus see default linnuke või valik on ma küll ei leidnud`?

loll nuh

Comment

määra võrguseadetes ära arvuti mis otse võrgus istub ja teistel seadistad siis vastavalt home networki ja linnuke sinna kus küsitakse this computer connct to internet trough another computer vms ...siis peaks toimima hakkama

Comment

See, kumba ühendust pidi internetti pöördutakse, sõltub sellest, kumma ühenduse gateway'd kasutatakse (loomulikult et üldse asi töötaks, peavad olema mõlema interfeisi ip-aadressid erinevate seeriate omad, st ei saa olla mõlemal pool 192.168.1.x/255.255.255.0 seeriat)
                Kui mu mälu nüüd mind väga ei peta, siis kuskilt sai gateway'de prioriteete sättida. Kõige kõrgema prioriteediga gatewaysse siis läheb võrgust välja minev liiklus.

Comment

Working...
                X