Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

win 2k boot sektori tekitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

win 2k boot sektori tekitamine

win2k arvutil peal, aga algus ootis teiselt kettalt.
    IDE kettalt bootis, aga süsteem iseenesest asub sata kettal. probleem siis selles, et see ide ketas loobus ja enam tagasi ei tule.
    kas on võimalik tekitada bootsektor, et süsteem oleks nõus bootima. mul seal ligi 3GB jagu softi peal, et tahaks uuesti hakata installima
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

olemas selline plaat, nagu "super utilities", kui kellelegi see miskit ütleb. sellel palju igasugu erinevat softi repairimise ja muu retsimise tarvis. on ka ERD commander, millega saab süsteemi asjadele ligi. ma ei ole kunagi seda boot sektorit taastand ja seega ei oska selle softiga ka miskit peale hakata

Comment

kas windowsi installi plaadi recovery ei aita? Jama on veels selles, et lisaks boot sectorile on sul puudu veel boot.ini jms bootloaderi failid ketta juurikast.

Comment

oskaks ma seda recoveryt kasutada. enamasti olen läinud uue süsteemi installimise teed, aga see pole seekord nii lihtne, sest mõnda asja pole lihtsalt saada.
        kõigele lisaks oleks kogemus ja seega ka lisaoskus miskit väärt. eks ma uurin nädala lõpus edasi ja kui miskit toimub, siis annan siingi teada. selleks see foorum ju on, et kogemusi ja nõuandeid jagada

Comment

olin juba loobumas ja installisin uue opi peale. siis üks sõber soovitas boot.ini ringi kirjutada, et vaheta kausta nimi seal ära. vahatasin ja asi toimis. nüüd on küll teine süsteem lisaks peal, aga see ei võta väga palju ruumi ja kui see syst peaks ära koolema, siis ei pea windowsi uuesti installima kirjutan boot.ini uuesti ringi ja valma

Comment

Working...
          X