Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

netstumbler

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

netstumbler

mul on läpakal xp peal ja netstumbler peal, aga ma ei oska sellega connectida. enne selle windowsi wergiga sai jummali ilusti.

Tere!
    Segane post aga niipalju kui mina aru saan tahad sa kasutada netstumblerit kliendina et
    wifit kasutada?Minuteada netstumbler ainult signaali kvaliteedi/tugevuse kontrollimiseks?

Comment

Kui NetworkStumbler näitab rohelise täpiga rida (kollase täpiga ei ole piisava signaaliga) ja sellel ei ole luku märki küljes, siis kontroll paneelist Network Connection ja klõps WiFiga seotud objektil (ei tohi olla disabled) peaks näitama kõiki hetkel levis olevaid võrke.
      Kaitstud võrke näeb muidugi ka.

Hetkel ei saa kontrollida, aga mälu järgi vist oli nii. Sorry, kui eksisin.

Comment

aga see ei näe ühtegi võrku, seega kuskile ühendada ka ei saa, kuigi levi on tegelikult olemas. venna juures saan ilusti tööle, aga seal tuleb käsitsi IP-d panna, sest dhcp töötab teises vahemikus. netstumbler näeb seal ilusti levi, aga see windowsi enda asi ei näe

Comment

Kui Networkstumbler rohelist tuld ei näita, siis ühendust ei peagi saama.
          Kollase ja halli rea puhul on signali/müra suhe ühenduse saamiseks liiga vilets.

Comment

tuli on julgelt roheline. signaal on 30-40 peal. wifipurk on ainult 5-10m kaugusel. see windoosa soft lihtsalt ei näe mingit leviala. koolis ei saa seepärast netis käia

Comment

kui AP'l on ssid kuulutamine välja lülitatud, siis ta ei vastagi windowsi ega muu softi küsimisele. Netstumbler peaks vist kuulama ka liiklust pealt ja sealtkaudu saama infot peidetud jaamadest.

Comment

Working...
              X