nimelt oleks tarvis teada,kui kõrget sagedust see programm välja loeb.Ma toppisin ühele impulsstoitekale ta järele ja siis näitas 20 khz,aga kas see on siis max we,mida see programm suudab.Minuteada peaks impulsstoitekal(või vähemalt sellisel nagu minul on) sagedus tublisti kõrgem olema(12v primaarosas 4 keerdu).Ja siis ma ei saa aru,mida ma selle alumise graafiku pealt vaadata saan.ok help
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
visualanalyser 8.0
Collapse
X
-
Teoreetiliselt jah.kui teed pärast veel silumist ja fft-ga filteerimist jms jama. Praktiliselt aga kuskil 17..18 kHz. Kõigemal läheb asi juba kaootiliseks (jah saab õige sageduse välja filtreerida ,kuid arvan, et seda vähemalt selles proges ei tehta).
Isiklikult suutnud helikaardiga õigesti mõõta 17kHz.
Edit: pole ju mainitud helikaarti- äkki on selline, mis sööb 192kHz audiot.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
helikaart on mingi saast.Ple hetkel paremat.Hiire liikumisel on vahepeal õrnalt kuulda sellega kaasnevat urinat.JA veel teeb ta vaikselt iga ubes 3 sek tagant mingi sellise tiheda piiksumise(pip.pip.pip.pip),kui kõik helid max peal ja musa ei mängi,siis on kuulda.Jama lugu,et arvuti helikaardiga sadu kHz testida ei saa... Nüüd siis tean..otsija
Comment
Comment