Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti kordaja unlockimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti kordaja unlockimine

http://www.ordi.ee/pood/pctempo.html...cZAK&mv_pc=134

Tegemist siis sellise arvutiga ning kui ma õieti aru olen saanud on tal kordajad 1800* juures lukus. Nagu 2000* jne ei saa panna.
    Kas keegi oskab õelda kudas neid kordajaid lukust lahti teha?

kordajad lukus jah. ja see 1800 pole kordaja vaid taktsagedus prosel (mhz) sa saad muuta fsb kiirust ja saad seda vabalt klokkida 2000mhz peale ja läheb kõvasti rohkemgi B-)

Comment

Nuh seda kordajat ei saa ma edasi panna 1800 st. Lihtsalt ei lase ning arvutit üle 2,16GHz ka panna ei saa. Seega ootaks veel vastust kudas kordajad lahti saada et, mul oleks võimalik arvutit edasi klokata.

Comment

oot palju sa seda kelland oled siis? see pole kordaja see 1800 vaata kas saa saad muuta biosest fsb kiirust. v mismoodi sa siiamaani seda kelland oled aru ma ei saa

Comment

Originally posted by LJ@Feb 26 2006, 16:49
          oot palju sa seda kelland oled siis? see pole kordaja see 1800 vaata kas saa saad muuta biosest fsb kiirust. v mismoodi sa siiamaani seda kelland oled aru ma ei saa
          Nende freguentitega (valesti kirjutatud vist).
          See ei puutu asjasse. Ma lihtsalt tahan teada kas keegi teab kudas mu Sempronil lukk maha võtta overclockimiseks? :angry:

Comment

minu teada pole veel nendel isenditel kordajaid lahti saadud

Comment

Originally posted by LJ@Feb 26 2006, 18:26
              minu teada pole veel nendel isenditel kordajaid lahti saadud
              isegi mitte selle "pencil trickiga" ?

Comment

kahjuks ei saa jah, socket a-l saab kordajad lahti sempronil aga socket 754 see ei õnnestu

Comment

soc A-st hilisematel vist jah kõigil kordaja kinni. soc 939-l väidetavalt ei annaks kordaja muutmine ka olulist effekti, kuna prose jõudlus on arhitektuuris ja siinis kinni, mitte kordajas.
                  kui tahad edasi klokata, siis pigem tulevad mälud vastu. kui mälude kloki maha keerad, siis ilmselt peaks tiba edasi ka minema.
                  kordajate avamise kohta võid miskit uut leida tomshardware-st
                  Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kuidas mälude kloki maha keerata?

Comment

enamasti pn mälude ja prose takt antud suhtena. nt 2/3; 5/6 jne. 754 pole suuri kokkupuuteid olnud, seega sellel täpselt ei tea. enamasti jääb cl2,5 mälude piir ca 420MHz piiridesse. prose läheb enamast pikalt kaugemale. sellepärast ei kasutata aeglaste mäludega klokkimisel suhet 4/4, vaid nt 6/5.
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

sellel jublakal on bus 200 ja kordaja 9, kordajat muuta ei saa aga kui emaplaat kannatab saab minu kogemuste järgi fsb 270ni panna volte muutmata, see teeks prosest 2.4ghz isendi ehk siis 4000+ mis peaks olema umbes sama kõva kui 3600+ athlon 64
                        <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Originally posted by Hazar@Mar 5 2006, 16:02
                          sellel jublakal on bus 200 ja kordaja 9, kordajat muuta ei saa aga kui emaplaat kannatab saab minu kogemuste järgi fsb 270ni panna volte muutmata, see teeks prosest 2.4ghz isendi ehk siis 4000+ mis peaks olema umbes sama kõva kui 3600+ athlon 64
                          2.4 ei saa panna. 2.34 on maksimum.

Comment

270*9=2430 ja maksimumist on number jube kaugel :P
                            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

Nu mina ei tea. Ei saa panna 2.4. Noo saab küll aga siis ei boodi arvuti ültse windowsi üles ning ekraan on must.

Comment

Working...
                              X