ei tunne küll emaplaati aga 2.34 ghz on 9x 266bus äkki sul vaja mobol jumpereid ümber tõsta et kõrgemale sättida? võib olla kah et see su emaplaadi lagi
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti kordaja unlockimine
Collapse
X
-
Originally posted by Hazar@Mar 5 2006, 16:02
sellel jublakal on bus 200 ja kordaja 9, kordajat muuta ei saa aga kui emaplaat kannatab saab minu kogemuste järgi fsb 270ni panna volte muutmata, see teeks prosest 2.4ghz isendi ehk siis 4000+ mis peaks olema umbes sama kõva kui 3600+ athlon 64
niisama pole mõtet lahmida. celeronist ju ka P4 ei saa. isegi P3 ei saa. nad on lihtsalt erinevad asjad ja natuke erinevate asjade jaoks mõeldud
Comment
-
äkki vaataksid enne, millises pesas teemaalgataja küpsis istub.
testid on üks asi, aga kas ka reaalne jõudlus tegelikes lahendustes sama võrreldav on?
on sul sama kore ja steppinguga prose olemas?
sama/sarnane emaplaat olemas? mul A7V133 emme toetas ka väidetavalt kuni 200MHz siini(def: 100/133), aga reaalsel nii palju ei suutnud sest enamasti keegi kätte saada
on ta stabiilne ja seda nt nädal järjest?
kuidas see prose eluiga mõjutab?
mälukontrolleri olemasolust sellel ma tõesti ei tea.
A64 klokkub ka...
mingi celeron suutis mingis testis pakkimises bartonile ära teha: a-la 2,0 cele oli võimsam, kui XP 2000+ ja siis. doom3 jooksis sama vide ja jama mäluga cellul min settingud, vahel hakkis. bartoniga sai reso kõrgemaks ja veidi detaile peale keeratud, ei hakkind
hakkab juba teemast vaikselt kõrvale minema
Comment
-
939 ja 754 pesa semptronid põhinevad a64 tuumal ja on sama jõudlusega(semptronid mitte a64 ja semptron), seda et muu riistvara taha võib kinni jääda mainisin juba ennem... protsessori eluiga piirab tavaliselt rohkem uute mudelite välja tulemine ning kui volte juurde ei keera ei lõika ka clockimine eluiga lühemaks. Kui testid tegelikkuses ei toimi siis milleks need on? Jõudluse võrdlusel tõin välja ka mis tasemel a64ga on tegu<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>
Comment
-
Originally posted by Hazar@Mar 6 2006, 22:20
939 ja 754 pesa semptronid põhinevad a64 tuumal ja on sama jõudlusega(semptronid mitte a64 ja semptron), seda et muu riistvara taha võib kinni jääda mainisin juba ennem... protsessori eluiga piirab tavaliselt rohkem uute mudelite välja tulemine ning kui volte juurde ei keera ei lõika ka clockimine eluiga lühemaks. Kui testid tegelikkuses ei toimi siis milleks need on? Jõudluse võrdlusel tõin välja ka mis tasemel a64ga on tegu
oled ise teste teinud? oled erinevaid prosesid sama konfi juures võrrelnud?
ma ei ole neid palju teinud, aga mõned juhtumid on üsna veenvalt tõestanud prosede erinevust.
vahemälu on väga oluline detail, mis paljudes testides ei anna olulist jõudluse erinevust, aga reaalsetes koormamistes tekitab suure erinevuse. ja seda on neil prosedel väga erinevas koguses külge poogitud.
OT: Athlon XP prosed tegid P4 madalama taktiga silmad ette just vahemälu pärast ja eriti seetõttu, et neil oli see L1 vahemälu oluyliselt suurm, kui P4-l
milline näeb välja "Semptron" protsessor? kasutaks ikka õigeid nimesid
Comment
Comment