Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Film DVD-lt arvutisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Film DVD-lt arvutisse

Probleem selles, et kui film dvd pealt arvutisse kopeerida siis hiljem ei mängi seda maha enam korralikult ( heli katkendlik ja pilti vahepeal pole ). Plaadi pealt tuleb ilusti, vaatamiseks kasutan Windvd4.

Oled sa kuulnud midagi koopiakaitsest? Niisama kopeerida saad ainult siis kui video DVD peal ei oma koopiakaitset e. CSS koodi.
    Sellest "probleemist" saab üle vastavate programmidega näit. DVD Dectypter jne., aga kuna koopiakaitsest möödahiilimine on suht õrn teema, jääb selline kopeerimine sinu südametunnistusele.

Comment

see on õrn teema ja siin foorumis, ei ole seadus(te)e rikkumine positiivseks tooniks.
      kõik on siiski võimalik...
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Ega ma ei taha seda plaadile kõrvetada vaid lihtsalt teinekord veel vaadata. Film vaja ju sõbrale kunagi tagasi ka anda.

Comment

Vbolla siis mingi Nero või muu progega DVDst iso fail teha, see daemontooliga mountida ja ongi olemas. Et progele meeldivad vbolla ainult DVD romid.

Samas USAs on DVD lahtihäkkimine ehk DVDlt arvutisse AVIks kopeerimine kriminaalkuritegu Oleks 64 aastal sama "vaba" värk siis vist oleks kasseti lahti "kodeerimine" ka kuritegu olnud vist
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Ega ma ei taha seda plaadile kõrvetada vaid lihtsalt teinekord veel vaadata. Film vaja ju sõbrale kunagi tagasi ka anda.
            Mis vahet sellel on kuhu sa kopeerid? Kui tahad seadusekuulekalt toimida, laenad plaati teinekordki. Seda ei keela ju keegi.
            Vanal hallil ajal olid ainult analoogsalvestised ja kassettidelt kopeerimisega pildi/heli kvaliteet alati langes. See oli filmi(või muusika-)tootjatele teatud lohutuseks. Nüüd on võimalus DVD-d (või CD-d) kopeerida täiesti üks-ühele... selline toiming teeks aga teatud organid üsna kurvaks, sest plaati sa nähtavasti osta ei kavatse. Oleks ju liigne loota, et DVD plaadid on poelettidele lihtsalt ilu pärast laotud.
            Kujutle ennast korra masinavärki, mis toodab näiteks 60 miljonit maksva filmi. Üsna loomulikult peab see film end tasa tegema ja arvatavasti teebki. Alguses näidatakse seda kinodes ja kui on hea film, teenib ta kasumit. Hiljem vorbitakse DVD-d, teenitakse teles näitamiste eest jne.
            Ja nüüd tuled sina oma 10 krooni maksva toorikuga, mässad 15 minutit arvuti taga ja voilaa! Kui nüüd filmitootjad ei pea seda varastamiseks, siis olen mina küll mikihiir.

Comment

Tänud sebastianile, selle teema võib lõpetatuks lugeda! h34r:

Comment

Originally posted by sebastian@Mar 2 2006, 21:04
                Mis vahet sellel on kuhu sa kopeerid? Kui tahad seadusekuulekalt toimida, laenad plaati teinekordki. Seda ei keela ju keegi.
                tegelikult on mingi konks ka selle laenamiseg, vähemalt mingi aeg tagasi oli. asi oli piltlikult selline, et kui tahad perega filmi kodus vaadata, siis igaüks pidi endale ka plaadi/kasseti ostma. helisalvestistega ka, et kuulata võid seda kõrvaklappidega või siis helikindlas ruumis, sest äkki muidu keegi teine kuuleb.
                loodan, et nüüdseks on muudetud seda süsteemi ja pähemalt pereringis võib ühe plaadiga hakkama saada. naabrile ja sõbrale ei tohi seda siiski vist laenata
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Originally posted by reuter@Mar 6 2006, 12:10

tegelikult on mingi konks ka selle laenamiseg, vähemalt mingi aeg tagasi oli. asi oli piltlikult selline, et kui tahad perega filmi kodus vaadata, siis igaüks pidi endale ka plaadi/kasseti ostma. helisalvestistega ka, et kuulata võid seda kõrvaklappidega või siis helikindlas ruumis, sest äkki muidu keegi teine kuuleb.
                  loodan, et nüüdseks on muudetud seda süsteemi ja pähemalt pereringis võib ühe plaadiga hakkama saada. naabrile ja sõbrale ei tohi seda siiski vist laenata
                  Tegelikult nii see ongi, isegi oma pere ei tohi vahtida.
                  Ja mis veel siis juhtub,kui keegi suvaline uksest sisse astub...siis peida ruttu telekas ära.

Ahjaa, küsimus kah. Kui mul on video formaadis DVD (õppevideo), mille kopeerimine hariduslikel eesmärkidel on lubatud ja ka vajalik ja sellel kah kopikaitse peal (vist küll tahtmatult aga ikkagi).
                  Kas siis on mul õigus see eemaldada ja omale näit. div-xiks kirjutada?
                  VHS-ile salvestada saa seaduse järgi mitte keegi keelata ka n-ö kaitstud dvd-sid.

Tegelt jutt juba OT...
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

minuteada on selle divx'i koopiakaitsmest mööda minemine ükskõik mis eesmärkidel keelatud, sh isiklikuks või õppeotstarbeks.
                    vähemalt autorikaitsjad räägivad nii ja jänkistan arvab ka nii... kohalikul maal niipalju kui mina kuulnud olen, ei ole veel sel teemal mingeid otsuseid tehtud.

Comment

matis'il on õigus. mina casutan alcohol 120% programmi, selllega arvutisse, daemon tools'iga emuleerima. Ma tegin ühe dvd-ga sama.

Comment

Working...
                      X