Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

protsesside omanikud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

protsesside omanikud

WinXP, service pack kaks, kasutusel viimaste turvauuendustega F-Secure

Mida teeb protsess svchosts.exe, ning kellele see puudub - iga teine kord kui ma arvuti käima panen, võtab see protsess arvutil hinge kinni, nming ka mälu võtab 40 MB, computer performance on püsivalt 100% peal, ning ei jaksa midagi teha mu masinake.

Kes teab kust kasvõi otsimist alustada, siis oleks hea.

Andres.

EDIT: Hea loll olen ka - oletasin et guuglist vastust ei saa, sain küll, tuleb älja et on trooja hobune, mis ma peale hakkan, kui minu viirusetõrje hakkama ei saa sellega?
    Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
    Andres, djhut.pri.ee
    59103952

http://www.download.com/3120-20_4-0.html?q....x=0&search.y=0

Comment

Ei aita - arvutis puuduvad administraatori õigused minul. admin ise on aga eemal.
      Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
      Andres, djhut.pri.ee
      59103952

Comment

ctrl+alt+delete -> protsessid -> otsid kõik svchostid üles ja paned kinni, pärast deleted käsitsi masinast ära ja reconfid startupi ning siis lased viiruspritsiga üle, seegi ei tööta alati ning vahetevahel aitab ainult reinstall
        <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

svchost on windowsi enda üls vahejuppidest, mis tõmbab service&#39;d käima. Teda ennast ära kindlasti torgi, üle tuleb vaadata just mis service&#39;d masinas on ja vajadusel neid harvendada vms.

Comment

Trojan.W32.Dasher pesitseb kah sama nime all
            <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

jap. asi võtab 70-80% arvuti performance&#39;st, kinni panna ei saa protsesside nimistust.
              Andres, djhut.pri.ee
              59103952

Comment

svchost&#39;ist rohkem siit:
                http://support.microsoft.com/?kbid=314056

põhimõtteliselt võib misiganes asi svchost&#39;i taga olla, mis service&#39;te alt käima läheb.

Comment

Working...
                X