Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Winrariga probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Winrariga probleem

On üks fail winrariga kokku pakitud väikesteks osadeks. Osasid nii umb 90 ning kokku on need pakituna 4GB.
    Probleem on selles et, kui ma üritan need dvd-le panna nng teises arvutis avada lööb mitu korda lahtipakkimise aeg "the file is corrupted" kuigi algse arvuti peal kus fail on saadud töötab kõik hästi.
    Just dvd panemise aeg läheb midagi nihu ning mitte ei saa aru mis.
    Mingeid ideid?

kusagilt olen kuulnud, et dvd kodeerib end kuidagi kirjutamisel ja laseb end avada ainult samas masinas. proovi, kas samas masinas avab.

Comment

Sunnik. Samas arvutis transpordivad kõik failid kohale.
      Teises jääb 4 faili corruptituna .

Comment

siis on just see, mis ma kirjeldasin probleemiks. aga lahendust kahjuks pakkuda ei oska. pole omal kogemusi :huh:

Comment

kas seda oled proovind, et ennem kopeerid dvd-lt arvutisse ja alles siis pakid lahti ?

ma sain aru, et sa dvd-pealt hakkad arvutisse lahti pakkima.

Comment

ei ei, enne ikka arvutisse, siis lahti pakkima.

Comment

Aga milleks nii palju osasid? Paki oma arvutis lahti ja siis uuesti kokku näiteks 10-ks osaks.
              Võibolla sõbra DVD mängija ei loe sinu kirjutatud plaate korralikult maha. Abiks ehk see, kui kirjutad väiksema kiirusega või paremale toorikule.
              Muideks...kui kirjutad 16x kiirusega, siis on risk väga suur, et miski tuleb 'corrupted'...proovitud värk.

Mingist kodeerimisest pole ma küll kuulnud.

Comment

Nii väikesteks osadeks kuna see "mäng" on 6gb ning mul oli see vaja 1-he dvd peale mahutada.
                Ning see ei ole sõbra dvd vaid minu enda oma. (Kodus kaks arvutit). Üks internetiga ning töö oma ning üks minu oma, minu toas.
                Muuseas, kui paneksin 8* kiiruse siis võiks tulla ilma corruptita välja?

Comment

pane kõige madalam kiirus alguses. vaata mis teeb. võimalik jah, et tuleb ilma corruptita.

Comment

see dvd kodeerimise jutt on jama, midagi sellist ei ole. Kui teine masin lahti ei paki, siis on failid kuidagi kannatada saanud. Põhjuseid võib olla väga palju. Alates teise masina kettal vabas ruumis olevast bad-sectorist kuni mingi viiruseni. Või lihtsalt teises masinas winrar'i viga.
                    Kiirust tuleks loomilikult alla võtta, ei tasu jamada liiga suurte kiirustega. Plaadi kvaliteet on suhteliselt lineaarselt sõltuvuses kirjutamise kiirusest.

Comment

Nii väikesteks osadeks kuna see "mäng" on 6gb ning mul oli see vaja 1-he dvd peale mahutada.
                      Ning see ei ole sõbra dvd vaid minu enda oma. (Kodus kaks arvutit). Üks internetiga ning töö oma ning üks minu oma, minu toas.
                      Muuseas, kui paneksin 8* kiiruse siis võiks tulla ilma corruptita välja?

Ega see, kui teed ta 90-ks osaks, ei suru seda 'mängu' rohkem kokku kui näiteks 10-ks osaks RAR-tuna.
                      Võta üks Verbatimi 16x toorik ja kõrveta see 4x kiirusega. Usu mind, vahe on suur.
                      Oma kogemustest julgen väita, et mitte ükski 16x lubavatest toorikutest (mis meil kaubanduses saadaval) ei kannata tegelikult 16x kiirusega salvestamist ja pakitud failide (eriti video) korral tulevad tihti mingid errorid.

Vahest ei saa ma aru kuhu krt. on inimestel nii kiire, et kui on vaja ainult üksainus plaat teha siis seda lisa- 7 minutit peetakse kole pikaks ootamiseks .

Comment

Ega ma ei teinud seda 90 tükiks. See oli kui ma selle hmmmhhh "downloadisin"
                        Kuid ma olen pidevalt 16* põletanud ning siuke error tuli esimest korda. (ennist mingi 70-80 plaati ära teinud)

Comment

võid ka kõik lahti pakkida ja siis üheks suureks rar failiks pakkida.... netis oli tükeldatuna, et oleks parem alla laadida.
                          tel 53729764

Comment

lase teise arvutisse uus winrar sisse ja proovi siis
                            kui siis kah pole võimalik tee iso fileks ja siis tükelda(kui tõesti nii hädasti vaja on)

Comment

Tavai aitab. Ilme põhjus oli 16* kirjutamise kiirus(Tänud). Teema lukku.

Comment

Working...
                              X