Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

WD 80GB ketas surnud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

WD 80GB ketas surnud

Et siis on mahakoolenud WD800 ketas. Kruvisin kontrolleri maha ja kontrolleril mootori juhtimist korraldav kiip on surnud.
    Kiibi pilt

Kas kellegil on pakkuda ketta elektroonikat? Või siis töötavad ketast mil sama mudeli nr ja seeria number?
    Pilt kettast

kui elektroonika odavalt kätte saab , miks mitte, kettal võib olla mitmeid kasulikke faile.
    ehk võid küsida arvutipoodidest vms, kus tegeletakse ka remondiga, neil võib selliseid katkiseid kettaid veel vedeleda.
    tel 53729764

Comment

pane kuulutus kuskile üles, äkki kellelgi on samasugune ketas, mis on nt kukkunud ja seega plaadid kriibitud.
      mul endal seagate barracuda, mis samamoodi loobus. pole veel leidnud toonorit, aga ma ei kaota lootust

to rainar86: ei ole mõtet teha postitust nõus, katki jne teema on selleks siin, et inimene otsib probleemile lahendust.
      tsiteerides võiks mõttetu teksti ja pildid tsiteeritavast tekstist välja jätta. ei ole eriti huvitav teemat lugeda, kui samad pildid ja fraasid kogu aeg ühte järge jälle uuesti tulevad
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Küsige hinnavaatluse foorumist, seal palju suurem hulk arvutifriike koos.

Comment

õhtal tuhlan enda kapis veic, kui mäletan, siis paar töökorras ketast peaks vedelema ja võin vabalt anda, kui pole juba ära andund. 40Gb on kindlalt 3 aga 80'seid ... pole kindel, kas alles on.
          -

Comment

Originally posted by Deus@Mar 8 2006, 11:10
            õhtal tuhlan enda kapis veic, kui mäletan, siis paar töökorras ketast peaks vedelema ja võin vabalt anda, kui pole juba ära andund. 40Gb on kindlalt 3 aga 80'seid ... pole kindel, kas alles on.

Oleks lootus leida jah miskisugust doonorit. Olen siin Tartu kandis läbi käinud mitmed kohad mitu korda- ordi garantii ja microlinki remonditöökoja ning ka kasutatud arvutustehnikaga tegelevad kauplused.

Igatahes abi on oodatud. Netist tuulates leidsin teksti kus mingi vend vahetas katkise kiibi töötava vastu ja sai kettalt andmed kätte, mis on ka minu tegelik eesmärk.

Ja HV-s on ka kuulutus üleval

Comment

Working...
            X