MUl selline jama et Event Viewer näitab umbes iga sekund ühe errori kõvaketta kohta!Kuid suurem osa neist on siiski ainult warning´ud! Mida teha?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kõvaketta ERRORID
Collapse
X
-
Ahh mis ma sin ike räägin, vaadake ise parem. Se on suht ilus pilt ju........http://www.zone.ee/kuhtfe/Warningud!.JPG?2
Comment
-
sellist hakkimise probleemi esines mul ka unagi ...et kui musa kuulata ja muid asju teha vms hakkas muusikat hakkima ...asi ilmselt emaplaadi chipsetis ..kas varem töötas normaalselt ? kui töötas siis äkki oled midagi emaplaadil või biosis näppinud ...??
proovi teha emaplaadile clear cmos ..(on üks väike jumper emaplaadil mis tuleb 5 ks sekundiks teise asendisse panna) kui see ei aita siis on juba teine teema...
Comment
-
Seda page faili saad kolida ykskõik kuhu, võta mõni vanem ketas mingi 1Gb ja pane see fail sinna (Liigutada saan nt puhul kuskilt control panel -> system alt ), a muide kui sul win 2000 siis kas näed ka yhte errorit arvuti käivitamisel? PS see winampi kiix on tuttav, see sarnane kui veebi lehti browsida ja rullikuda lihte alla kerid ja hakkab hakkima. See oli ainult spetsiifiline winampile.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Originally posted by hYpNoTiZa@Mar 9 2006, 18:42
lõhnab bad sectorite järgi...ja seda veel eriti vales kohas (page file)...
kas ta teeb seda mingi ajavahega või järjest vuristab seal?
Comment
-
Originally posted by murphy@Mar 9 2006, 23:58
Seda page faili saad kolida ykskõik kuhu, võta mõni vanem ketas mingi 1Gb ja pane see fail sinna (Liigutada saan nt puhul kuskilt control panel -> system alt ), a muide kui sul win 2000 siis kas näed ka yhte errorit arvuti käivitamisel? PS see winampi kiix on tuttav, see sarnane kui veebi lehti browsida ja rullikuda lihte alla kerid ja hakkab hakkima. See oli ainult spetsiifiline winampile.
Comment
Comment