Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõvaketta ERRORID

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõvaketta ERRORID

MUl selline jama et Event Viewer näitab umbes iga sekund ühe errori kõvaketta kohta!Kuid suurem osa neist on siiski ainult warning´ud! Mida teha?

võibolla miskid bad sektorid ...ei tea ...kui on siis pole nagu suurt midagi teha

Comment

Äkki avaldad ka errorite sisud? Mul oli ka mingi jama[DMA mode'i ei saanud ka aktiivseks panna]. Abi sain emaplaadi chipset'i uuendamisest.

Comment

Sisuks on neil kõigil : An error was detected on device &#092;Device&#092;Harddisk0&#092;D during a paging operation. <------ Kui ma winampist kuulan muusikat ja sis näiteks limewire´i lahti teen sis muusika hakkab ngu häkkima.......

Comment

Ahh mis ma sin ike räägin, vaadake ise parem. Se on suht ilus pilt ju........http://www.zone.ee/kuhtfe/Warningud&#33;.JPG?2

Comment

sellist hakkimise probleemi esines mul ka unagi ...et kui musa kuulata ja muid asju teha vms hakkas muusikat hakkima ...asi ilmselt emaplaadi chipsetis ..kas varem töötas normaalselt ? kui töötas siis äkki oled midagi emaplaadil või biosis näppinud ...??
            proovi teha emaplaadile clear cmos ..(on üks väike jumper emaplaadil mis tuleb 5 ks sekundiks teise asendisse panna) kui see ei aita siis on juba teine teema...

Comment

lõhnab bad sectorite järgi...ja seda veel eriti vales kohas (page file)...
              kas ta teeb seda mingi ajavahega või järjest vuristab seal?

Comment

Katsu lugeda kõvaketta S.M.A.R.T informatsiooni. Programme selleks on piiramatul hulgal: näiteks HD Tune, Speedfan jne.

Comment

No krt speedfaniga proovisin&#33; Aga milline jumper? Ei usu eriti küll&#33;&#33;&#33;&#33;

Comment

Seda page faili saad kolida ykskõik kuhu, võta mõni vanem ketas mingi 1Gb ja pane see fail sinna (Liigutada saan nt puhul kuskilt control panel -> system alt ), a muide kui sul win 2000 siis kas näed ka yhte errorit arvuti käivitamisel? PS see winampi kiix on tuttav, see sarnane kui veebi lehti browsida ja rullikuda lihte alla kerid ja hakkab hakkima. See oli ainult spetsiifiline winampile.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

Comment

Üks küsimus veel: Mida teeb arvuti kui patarei välja võtta mingiks ajaks.....kas se taastab mingid seaded??? (lihtsalt vaja teada)

Comment

jep kui miski 15 mintsaks välja võtta siis peaks algseaded taastama küll

Comment

Originally posted by hYpNoTiZa@Mar 9 2006, 18:42
                          lõhnab bad sectorite järgi...ja seda veel eriti vales kohas (page file)...
                          kas ta teeb seda mingi ajavahega või järjest vuristab seal?
                          Ei mingit erilist ajavahet&#33; Laseb ngu koguaeg...eriti siis kui mängin....algul arvasin et mingi videokaardi kala aga sis ngu vaatasin neid erroreid jne.....

Comment

Et mis seaded ngu täpsemalt....et ngu BIOSi seaded? Arvad et tasuks proovida???

Comment

Originally posted by murphy@Mar 9 2006, 23:58
                              Seda page faili saad kolida ykskõik kuhu, võta mõni vanem ketas mingi 1Gb ja pane see fail sinna (Liigutada saan nt puhul kuskilt control panel -> system alt ), a muide kui sul win 2000 siis kas näed ka yhte errorit arvuti käivitamisel? PS see winampi kiix on tuttav, see sarnane kui veebi lehti browsida ja rullikuda lihte alla kerid ja hakkab hakkima. See oli ainult spetsiifiline winampile.
                              ei ole 2002. XP home sp2 on......Aga ngu ma sellekohapealt suht võhik ngu....et mis moodi kuhugi mujale panna? mai saand hästi aru....?

Comment

Working...
                              X