Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

coyote QOS filtrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

coyote QOS filtrid

minu jaoks tume maa. vist peaks olema kasutatav päringumahtude piiramiseks
    mul võrgus mõni kasutab eMule ja nett kooleb. coyote see ei koti, aga osa päringud ei taha netis pärale jõuda ja mängimisel ping ülihalb. eMulele on port suunatud ja seda ei ole esialgu plaanis kinni panna. tahaks kuidagi lihtsalt bännida, kui liiga palju päringuid tuleb. see muul ju kogu aeg ainult lahmib ringi. tegelikuks tõmbamiseks nii palju poleks ju vaja ringi tuuseldada
    on kellelgi kogemusi ja teadmisi nendes asjades.
    kas see töötab stabiilselt.
    vabandan, et mõnda teist teemat ei leidnud. coyote nime all otsides ei leidnud ja QOS ei saa otsida, sest peab olema rohkem, kui 3 tähemärki
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

asja nimi traffic shaping. Põhimõtteliselt tehakse väljuvale liiklusele mitu järjekorda ja siis mingite reeglite alusel jagatakse liiklus nendesse laiali. Pärast siis väljastatakse nendest puhvritest infot vastavalt teistele reeglitele.
    Minuteada coyotega seda teha ei saa, pead midagi vingemat võtma. Näiteks m0n0wall: http://m0n0.ch/wall/

Comment

ok
      aga mida siis ikkagi see QOS teeb.
      hetkel ei viitsiks nagu softi vahetama hakata ja eriti maksta kah ei tahaks. eriti veel asja eest, millest ma kottigi aru ei saa

Comment

m0n0 on ka tasuta.

QoS all võidakse misiganes tehnoloogiat mõelda, mis aitab mingit tüüpi liiklust kindlasti läbi võrgu jõuda.

Wikipedia järgi:
        In the fields of packet-switched networks and computer networking, the traffic engineering term Quality of Service (QoS) refers to the probability of the telecommunication network meeting a given traffic contract, or in many cases is used informally to refer to the probability of a packet succeeding in passing between two points in the network.

Comment

mingitel seebikarpruutetitel vist sai ka seda liiklust tiba piirata, aga ma ei tea kust
          coyotega saan ma küll edastuskiiruseid muuta, aga ma pigem tahaks kuidagi just seda päringute kogust piirata, mis kuskilt masinast tuleb.
          coyote hakkab vaikselt juba arusaadavaks muutuma (eesti keeles ja puha ), ei tahaks nagu mingi muu asja peale kolida. aega ja viitsimist pole seda õppida ja ma pole kindel, et saavutan sama stabiilsuse.
          aga ma üritan ehk mingi kasti eraldi ruutima veel panna selle peal, kui leian, millist rauda ta nõuab

Comment

Working...
          X