tõmbasin datanetist matrixi. avi fail. aga media pleier 9 ei taha teda mängida sest mingi video codec on muudu. kust sellist saada? või on mingi muu programm parem videode vaatamisex millel on kõik vajalik olemas?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
codec
Collapse
X
-
tõmba kohe terve codecpack näit. NIMO codecpack. ise kasutan sama mängib kõiki filme. Kuigi pean mainima et ükskord tekkis selle codecpacki installimisega väike probleem nimelt kui sai peale lastud ei lubanud ta enam ühtegi filmi vaadata >aga eks kõik probleemid leiavad lahenduse ja sii ka sellele probleemile leidsin lahenduse ;D
Comment
-
tõmba endale kuskilt BS player + codecid ja mängib k6ike ilsutisamuti on see ka mugav kasutada... ise kasutan juba pikemat aega
Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
mul selline probleem et.
.avi fail vist väheke vigane.
ei mängi ühegi asjaga ütleb miskit et unknow file format jms. erroreid
proovisin siis divfixi.
kui sellega lahti tegin siis see tundis ära küll avi faili ja aga parameetrite all oli kirjas et pikkus on 5,38.
no selge mõtlesin lasin divfixil oma töö teha ja nüüd on pikkuseks 3,38 ???
ja nüüd kui käima paned siis mängib aga ainult vaikust ???
no eks ma proovin siin veel üht teist .. kuid kui te oskate midagi soovitada siis oleks toreAndke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
Comment
-
Nimo codec packi saad siit: ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/window...imo50Build7.exeAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
proovitud igasugused codeceid ja värke.
leidsin programmi nagu codecviewer see ütleb et codeciteks on canopus DV.
tirisisn siis omalecanopuse kodulehelt codecid installisisn ära kuid ikka ütleb unknown file format (MP43) BSplayer
jne.
deem.
enam ei oska küll midagi tehaAndke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
Comment
-
üks võimalus avide vaatamiseks on veel: AVIPreview
ma kasutan seda selleks et vaadata poolikuid(!) *.AVI faile kui kuskilt midagi tõmbanAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
Comment