Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

OKI OL400W

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

OKI OL400W

Vedeleb selline aastat 10 vana hästi säilinud printer. Proovisin ajaviiteks ja töötab küll. Ainult 300 x 300dpi on häbematult vähe. On ka 600 x 600dpi võimalus aga kuidas seda saavutada? Netis kaevates tundub, et sellisest uunikumist ei tea keegi midagi. OKI koduleht on kah sellise printeri olemasolu unustanud. Ainult toonerit ja kassetti pakutakse uksest ja aknast. Noh ja 15$ eest saaks Service Manual'i kah. Selle raha eest saaks selliseid printereid veel kärutäie...
    Äkki kellelgi vanast ajast alles User- või Service Manual või oskab lausa peast öelda, mida resolutsiooni tõstmiseks vaja teha.
    Harjutamine teeb harjutajaks.

see vist vana nõelprinter(maatrix) nendel olid osadel saadaval erinevad pead, mis siis vastavalt omasid rohkem nõelu. tihedamate nõeltega peaga sai ka suurema reso
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

See on LEDidega laserprinter. Kunagi omasin. 600 resot ei pruukinud kuid kas see mitte softiga ei käinud?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul on endal OKI OL400EX kasutuses, ei pea tinti ostma, sest vanu toonereid juhtub ikka leidma. Selle manuali leiad siit: http://denmark.oki.com/binaryData/2303/400...x%20manual'
        Äkki saad sellest midagi abi.

Comment

Mnjah, kaugelt vaadates on väga sarnased, aga minu oma siiski selle vaene sugulane - pole displeid ega nuppe, millel trampides menüüde vahel uidata. Hakkab tekkima mõte, et vist printeri soolikates sorkimata ei saagi. Ei raatsi ära ka visata. Mis sest, et vanavara.
          Tänud vastajatele sellegipoolest! Kui kiiremad asjad kaelast ära saab, eks ma siis ahistan veel Google't.

Comment

Ilma indikaatorita variant oli minu mäletamist mööda otse arvutist juhitav. Masin tegi ka "pilditöötluse", printer ise oli üsna loll kast. Jube asi oli, viska metca....
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ei see loll kast mu käest veel metsa pakku pääse! Mul on kohe halb olla, kui ma ei saa vähemalt kord kuus mingit vana kolakat käima ajada. Vist mingi haigus...
              Tegelikult printer polegi nii loll, kui draiver (kaks versiooni sai läbi proovitud). Riputasin selle kasti ühe vana 233MHz MMX arvutikäraka järele. Kui printer on välja lülitatud, siis prose koormus 100%. Muudkui monitoorib ja kannab iga natukese aja tagant ette, et vist LPT pistik lahti kukkunud või printer kutu. Tuli Win.ini faili veidi näppida, et masin tegeleks meeleheitliku printeri otsimise kõrval ka muude asjadega.
              Ja mis ma siis targemaks sain ka? Tuleb vahel hoolega reklaami lugeda! Lasin prooviks testlehed välja ja ühel neist kirjas: Optional MicroRes 600 upgrade board to give 600 dpi adressable printing. Oli jah printeri kõhus mingi imelik vaba pistik. Tuleb siis vanaviisi edasi lasta. Teksti üle ei saa nuriseda ja ka skeemid on täitsa loetavad. Ainult värvilised või pooltoonidega mustvalged pildid ei kõlba ühtegi intiimsesse kohta...

Comment

Working...
              X