Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pingekatkestus - arvuti tumm..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pingekatkestus - arvuti tumm..

Naabril oli paar pingekatkestust, UPS i vahel ei olnud, nüüd sisselülitamisel jääb arvuti mingi aja pärast kinni, veidi toimetab midagi ja siis jääb seisma...
    Kas midagi teha annaks ?

peal windows ?

Proovi F5-ga safe modesse lasta.
    Igal juhukl on hea üritada scandisk vmsw käima saada.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ma kontrolliks toitepinged üle ja siis emaplaadi

mul siin töö juures suri üks plaat koos toitega maha peale katkestust

Comment

räägi ikka rahvale rohkem alginfot!
        kuhu arvuti jõuab enne kui toppama jääb?
        kas arvuti piiksub mingeid veateateid?
        kas BIOSi jutt (must ekraan valge kirjaga - lihtne tabel ja natuke teksti) jookseb ekraanilt läbi? kas kaob ära või jääb mingi seisuga ekraanile toppama?
        kas operatsioonisüsteem näitab oma logo?

Comment

Minu mäletamist mööda oli ikka F8-t vaja vajutada,et saaks valida kuda windows käima läheb.Windows XP

Comment

f8 andis selle menüü, mingid vanemad aga läksid f5-ga ka otse ilma küsimata safe mode'sse... uuematega pole proovinud f5.

Comment

Kusjuures, mul juhtus sama värk. Vool tuli tagasi, proovin siis nupust käima lükata,ei midagi.Siis mõtlesin,et proovin igaks juhuks korra voolu juhet tagant, ja kui taha tagasi sutsasin,nign siis uuesti käima lülitasin,toimis nagu kella värk.

Comment

kui erroriks on pidev L 01 01 01..., siis võib eeldada, et kõvaka partitatsioonitabel on sassis...siis ainult uus install...
                endal oli nii

Comment

Originally posted by digital@Mar 13 2006, 17:36
                  f8 andis selle menüü, mingid vanemad aga läksid f5-ga ka otse ilma küsimata safe mode'sse... uuematega pole proovinud f5.
                  vähemalt xp-l tuleb sama menüü, mis f8-t vajutades.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                  X