Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

protsessori voldid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kes viitsib ühe pildi üles panna mul on tehtud biossis pilt tahaks teada mõnede asjade tähendust

Comment

Originally posted by ali@Mar 14 2006, 17:54
      ja veel küsimus kui ma volte tõstan kas ma pean midagi veel muutma et protsessorit kiiremaks saada
      No kui liiga palju mässata stock jahutusega, siis võid prosele suht varsti head aega öelda.

Comment

keerasin voldid 1,800v peale kuid "cpu-Z" programmis näitab core speed 1700

Comment

kes teab kuhu pilti üles panna pilt.ee on kinni

Comment

protsessori pinge EI MÕJUTA mitte mingil moel tema kiirust. Need on kaks erinevat asja. Kui sa ei tea sedagi, siis on sulle ainult üks soovitus ÄRA TORGI! Ilma vastavaid teadmisi omamata küpsetad asja ära ja siis oled täitsa ilma. Kui ikka asi ei ole mõeldud mingit moodi töötama, siis teda niimoodi töötama ahistades peab ikka eriti ülbe olema, et Intel'i spetsialistidest ennast targemaks pidada.

Comment

olen täiesti nõus tegelt

Comment

nagu ma juba ennist mainisin, muudetakse pinget selleks, et anda paremat effekti kiiruse muutmisele.
                alguses katsetamiseks soovitaks pigem mingit vana masinat nt supersoc7 plaati ja siis vastavat küpsist sinna peale. need pole ka nii kerged kõrbema.
                teine variant on lugeda enne palju materjale ja siis veel leida kogemustega inimene, kes on asjaga enne kokku puutunud. pinge on viimane, mida kruttima hakata. enamasti katsutakse default pingel maksimum kätte saada.
                kui raha on ja plaan niikuinii kasti sisu uuendama hakata, siis võid ju katsetada. kõrbema hakkamas on 3 elementi: toide, emme ja prose. järjekord on ka ilmselt sama. võivad kõrbeda ka 2 asja korraga. prose ilmselt jääb ellu...
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

tänan soovituste eest

Comment

Working...
                  X