Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2 toidet, yks lüliti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 toidet, yks lüliti

vaja siis kaks ATX-i panna käima yhest nuppust... erinevad tootjad...

milles seisneb probleem? osta vastav lüliti

Comment

aru ma ei või:

ostad siukese pikendusjuhtme, millel on lüliti. paned mõlemad ATXid pikendusse sisse, pikenduse seina ja mis sa lülitiga teha võid, kysi uues teemas...
      Erilahendused.
      PS või mail.

Comment

Kõige lihtsam variant - üks plokk pannakse käima nii nagu ikka. Selle ploki ühes 12V väljundis on relee, relee rakendumisel tõmmatakse teise ploki ps_on ots maha.
        Kui mõlema ploki maad on omavahel ühendatud, siis peaks olema võimalik ka mõlema ploki käivitusotsad omavahel ühendada ja ei TOHIKS midagi juhtuda... kuid skeeme tundmata ei saa keegi seda kinnitada.

Comment

Originally posted by W@ldur@Mar 16 2006, 16:52
          aru ma ei või:

ostad siukese pikendusjuhtme, millel on lüliti. paned mõlemad ATXid pikendusse sisse, pikenduse seina ja mis sa lülitiga teha võid, kysi uues teemas...
          Sügavalt mõttetu jutt.

Ühendamiseks paned kahel plokil mustad ja rohelised kokku ja lisanuppu pole vaja.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Mar 16 2006, 23:36
            Ühendamiseks paned kahel plokil mustad ja rohelised kokku ja lisanuppu pole vaja.
            Pole küll sellist eksperimenti teinud aga ma paneks kindluse mõttes mõlemale rohelisele dioodi vahele.
            Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Originally posted by digital@Mar 16 2006, 17:44
              Kui mõlema ploki maad on omavahel ühendatud, siis peaks olema võimalik ka mõlema ploki käivitusotsad omavahel ühendada ja ei TOHIKS midagi juhtuda... kuid skeeme tundmata ei saa keegi seda kinnitada.
              miks peab molema ploki maad ennem ps_on juhtmete yhendamist 2ra yhendama? Ja kas peab koik mustad juhtmed ara yhendama?

Comment

must juhe ongi maa. Piisab, kui mõlemast on üks ühendatud, sest ploki sees lähevad nad niikuinii samasse kohta kõik. Vooluring peab tekkima, seepärast ongi vaja kahte juhet.

Comment

Working...
                X