Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ADSL modemi eluiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ADSL modemi eluiga

Selline lugu et Nokia m5921 ADSL modem ei võta enam pool päeva DSL tuld üles. Kui kord põlema hakkab ja siis modemil toide ära võtta ning tagasi panna tuleb jällegi kaua oodata. Kas on nüüd modem täiesti kasutuskõlbmatu?

Ja veel selline küsimus et kas oleks mõistlikum modem lülitada välja igakord kui arvuti väljalülitatakse või jätta sisse? Siiamaani lülitasin alati välja.

Mul endal ruuter ja modem 24/7 järgi.
    vahest endal kah DSL jamab...
    lambist ära kustub ja telefonitoon eksisteerib, siis lasen paar korda tooni lauatelefoniga (avan liini - panen kinni x2)
    miskipärast jah jamab teine niimoodi!

Comment

Minul on kõigi modemite eluiga kuidagi väike olnud Siiani on 3 modem, õnneks kõik garantii korras ära vahetatud. Esimene oli Nokia, teine Sagem ja nüüd on SpeedStream, mis hakkab vist kah vaikselt parema koha poole liikuma..... Kõik on enam vähem aastase vahega läinud.

Comment

Ma ei tea, mul on juba Nokia modem mingi 2-3 aastat, vahest kustub ka tuli ära, probleem selles et siis helistad jälle elioni infotelefonile, et hoopis nendel jamab seal jamas midagi, ja pärast helistamist on jälle kõik korras!
        Panen siis siia Elioni klientide tehnilise abi numbri, kuna endal seda mingi 5 korda vaja läinud 800 9966

Comment

Working...
        X