Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Video küsimus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Video küsimus!

Tahaks lihtsalt teada midagi selle kohta,kellelgi on äkki kogemusi!Arvtisse on itegreeritud video Intel 82810 AGP 4Mb.Asi selles,et kaart ise väike aga suudab palju!Gta 3 alla 16 Mb kaardiga käima ei lähe aga selle Inteli 4Mb läheb ja isegi nii,et on täitsa mängitav kui läheduses pole liikumist .Väga hästi saab hakkama ka need for Speed 5-ega,max payne,hitman 2 ja uuemadgi mängud pole probleem muidugi ega teda GF 4-jaga muidugi võrrelda ei saa!
    Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Kahjuks ei saa küsimusest aru :-[

Comment

Missa eputad siin :P
      Andke andeks mulle minu lollid küsimused
      nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Tahaks lihtsalt teada midagi selle kohta,kellelgi on äkki kogemusi!Arvtisse on itegreeritud video Intel 82810 AGP 4Mb.Asi selles,et kaart ise väike aga suudab palju!Gta 3 alla 16 Mb kaardiga käima ei lähe aga selle Inteli 4Mb läheb ja isegi nii,et on täitsa mängitav kui läheduses pole liikumist .Väga hästi saab hakkama ka need for Speed 5-ega,max payne,hitman 2 ja uuemadgi mängud pole probleem muidugi ega teda GF 4-jaga muidugi võrrelda ei saa!
        olen eelkõnelejatega päri..kus on küsimus? milliseid kogemusi sa otsid? ma näen teksti, aga teemat mitte.
        Sügis on nagu teine kevad, mil iga leht on nagu lill. - Albert Camus

Comment

Tegemist on dünaamilise mälueraldusega (videomälu võetakse tavalisest RAM-ist). Tavaliselt on kasutuses 10-12MB. Lähemalt loe:
          http://www.intel.com/support/graphics/81x_dvmt.htm

Comment

Working...
          X