Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti jookseb lambist kokku...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti jookseb lambist kokku...

mille jaoks 300W vähe on? on keegi mõõtnud, palju ta arvuti tarbib? mul on röövel prose(XP3000+) ja sama röövel video(9700pro) 360W chieftec lubab neid ka kerget ülekiirendada. kui just prescot prose ei ole ja mingi julm video, siis pole 300W veel nii vähe midagi. topelt videokaartide puhul on loomulikult vaja suuremat toidet, aga tavakasutaja tavaliselt ei raatsi võimsat videot osta, seega toidet pole ka nii palju vaja. video tarbimisele saab lihtsa joone tõmmata: kui video vajab lisatoidet, siis ta ka tarbib enam.
    XP puhul on endal juhus olnud, kus video sain stabiilseks alles pärast win uuesti installimist. see oli muidugi peale seda, kui kolisin ümber MX460 pealt 9700pro-le.
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Karbi peal on RAJEON:: hästi kirjast aru kyll ei saa, aga driver is on radeon 9600xt edition.

Comment

ati kodulehelt Radeoni ajurid. seal peaks pidevalt saada olema uuendatud versioonid.
        kui endiselt ei tööta, siis aitab kindlasti windowsi install. nagunii on kasulik seda vahel uuendada. minul XP aegadel oli miinimumiks 2x aastas

Comment

Kokkujooksmise põhjuseks võib olla ka vigane mälu. Lase memtestiga üle ja vaata kas on korras mul oli gigase mäluga sama jant kui win töötas ise ja miskit paar tabelit avatud siis mälukasutus oli oletame 300mb ja kui miskit juurde panin siis läks üle 500mb ja oligi kinni

saab siit: http://www.memtest.org/#downiso
          haanjamiis vidi lubjakivve...

Comment

ma everest home editionist vaatasin mälu ja seal oli niimoodi vajutasin :motherboard-siis memory esimene oli total 511mb oli kokku ja used oli 331mb ja free 179: see 511mb oleks nagu vähe, mulle vähemasti tundub nii.

Comment

ja kui ma mängu lähen siis see läheb kindlasti 500mb peale

Comment

ati driverites pole viga vaid on mälus läksin warrocki ja kokku oli ikka 511mb ja used oli 497mb, peab ikkagi mälu juurde ostma!

Comment

siia pilti kaa nagunii ei saa panna ülesse

Comment

pilti saab panna, aga suht pisikest
                    vähese mälu pärast naljalt ükski masin kokku ei jookse. XP jaoks on 512MB piisav kogus, et normaalselt toimetada. mul sõbral üks vana saan töötab 192MB otsas ja kokkujooksmisi ei esine.
                    mälu võid ju juurde osta, aga kui plaat või mälu vigane on, siis jookseb masin kokku ka 4GB otsas.
                    igasugune jahutuse jama on ka lihtne põhjus kokku joosta, endal piisavalt neid kogemusi...
                    mälu on alati vähe, see on nagu riista pikkusega, alati on lühike...

Comment

aaa ok siis, ma proovin siis teada saada mis siis hoopis viga on

Comment

mul ikka mingi hea jama arvutil mäng nüüd 2 minti mängunud ja jookseb kokku . puhastasin igasugused sittasid ära ja nyyd jookseb selle pärast kohe mängu alguses kokku!

Comment

Esmalt postitatud muumia11 poolt
                          aaa ok siis, ma proovin siis teada saada mis siis hoopis viga on
                          ega ma mingi spets ka ple

Comment

ega endal oli umbes sama lugu. Tund aega jooksutasin programme ning ühel hetkel lülitas korraks monitori välja ning kui sisse pani siis oli jooksnud kogu krampel kinni ning nii mitu korda. Paar päeva hiljem enam masin ei käivitanud. Tuli välja, et 4 aastat teeninud toiteplokk oli läbi.

Kui teeb jälle sama trikke pane arvuti kinni ja kohe kontrolli kui kuum on toiteplokk,videokaardi (Kui on võimalik) ja mälude kuumust?! Käega >.>

Kõige sagedamini lähevad toiteplokk ja videokaardid kuuma ilmaga läbi.

Comment

Ühe targema mehe jutt:
                              See rrrrrrrrrrrr on esimene märk mobo töölepingu lõpetamisest

Comment

Mul oli sama jama. Arvuti hakkas täitsa lambist tegema restarti. Mida aeg edasi, seda üha tihtimini. Lõpuks tuli välja, et videokaart oli peetis.
                                Kaardiks oli Gigabyte Silent Pipe II (X1600). Sellel polnud ventikat, ainult paar radikat ja nende vahel toru jupid.

Comment

Working...
                                X