Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti jookseb lambist kokku...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvuti jookseb lambist kokku...

Mul jooksis samuti arvuti umbes minuti või kahe pärast kokku kui mängima hakkasin. Tuli välja, et ei sobi mu arvutile ei plaadiga kaasas olnud ega ka kõige uuemad ATI draiverid. Aitas see kui lasin draiverid maha, praegu töötab probleemideta.

Comment

nüüd kui olin win xp uuesti peale lasnud ja asjad ära tõmmnud hakkas uuesti jubima! kui interneti tagant ära võtsin siis ei hakanud arvuti kokku jooksma praegu paar päeva on ilusti ilma netita olnud ja ei ole kokku jooksund! kas asi saab olla selles et videokaart ei saa piisavalt jahutust? kuumeneb üle?

Comment

Esmalt postitatud muumia11 poolt
        nüüd kui olin win xp uuesti peale lasnud ja asjad ära tõmmnud hakkas uuesti jubima! kui interneti tagant ära võtsin siis ei hakanud arvuti kokku jooksma praegu paar päeva on ilusti ilma netita olnud ja ei ole kokku jooksund! kas asi saab olla selles et videokaart ei saa piisavalt jahutust? kuumeneb üle?
        Video siis küll süüdi ei ole. viga kas võrkaris pigem muidugi võrgu driveris või
        siis on sul mingi soft installitud a-la p2p või mis iganes mis asja ära tapab

Comment

Esmalt postitatud tropp poolt
          Video siis küll süüdi ei ole. viga kas võrkaris pigem muidugi võrgu driveris või
          siis on sul mingi soft installitud a-la p2p või mis iganes mis asja ära tapab
          ma lasin ennem ka ühed driverid maha vist olid display omad! ja teised driverid jäid peale.arvuti käib mingi age of empires 2-peal 4,5 tundi! rohkem pole sõber mänginud

Comment

Kui arvuti hakkab lambist kokku jooksma siis:
            1. viiruse ja nuhkvaratõrje.
            2. Kaas maha ja kompressoriga videocooler radikaga, prosecooler radikaga ja toiteplokk tolmust puhtaks.
            3. Visuaalne vaatlus emaplaadi ja videokaardi kondekad kui natukenegi kummis siis vahetusse.
            4. Softiga kontrolli prose ja video temperatuurid, kui kõrged radikas maha ja termopastat juurde või uus cooler.
            5. Tõmba netist memtest ja testi mälud ära.
            6. toiteplokk võib olla lahja või konded toiteplokis õhtal. Samuti võib üritada kruvikeeraja sabaga toiteploki pihta koputada, kuna temperatuurid suured võib toites esineda külmakaid ja sellest tulenevaid restarte.
            7. Uus Windows installida
            8. eraldi komponentide vahetus või mõne pädeva firma kätte viimine.

Comment

viga on selles>ma lasin need display draiverid uuesti peale ja tegin rese ära sain msn ära oodata ja jooksis arvuti kokku kudagi sain ikka sinna juhtpaneeli minna ja driverid maha lasta, tegin uuesti rese ja ei jookse kokku tõmban ja mängin arvuti ei jookse kokku! 12 tundi oli arvuti sees ja ei jooksnud kokku.

Comment

Working...
              X