Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Suur mure. Msniga!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suur mure. Msniga!

Ei tea kas tegin õigesse kohta teema aga jutt järgmine ,et olen unustanud oma msni parooli sestpärast ,et mull on nagu oma arvutis save password ja tulen ükskord teise arvtusse ja pass ei tule meelde <_< Ja kuna konto on tehtud nii palju aega tagasi ei mäleta ma enam sala küsmust mis teha? Kas on ültse mingit võimalust parooli teada kui annan kellegile nt oma msni adre?

Miski proge oli mis tundis läbi tärnide ära mis parool kirjutatud on.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Elukaz mõtled key loggerit? neid progresid küll a antud juhul see küll ei aita, see salvestab lihtsalt mida sa oled just trükkind la salvestab klahvi vajutused

Comment

Ei mõtle loggerit. Kui sul on sisselogimis aken ees ja seal on su kasutajanimi ja passwordi asemel tärnid siis sealt saab nad välja lugeda.

Comment

aga vb tasub mõne key-logeriga proovida, ehk saab kätte parooli.

Comment

Ega hobune ei magagi.

Comment

Ei keylogeriga ei saa sest see parool on juu varem sinna ära trükkitud.

Comment

Originally posted by Elukaz@Mar 23 2006, 20:28
                Miski proge oli mis tundis läbi tärnide ära mis parool kirjutatud on.
                jap, selline asi peaks voimalik olema kyll. Sisestatud password on ju kuskile masinasse salvestatud (arvatavasti krypeeritult). Lihtsalt see progre teab, kuhu msn&#39;i puhul password ja kasutajanimi salvestatakse kui sa valid, et need sul meeles peetaks, ning kodeerib passwordi lahti

//ja keylogger&#39;id antud probleemi puhul ei aita.

Comment

Korras panin et unustasin oma msni adre siis sai valida kas lased saata selle lingi kus saab muuta oma msni parooli msni postkasti ma sain ikkagi 1 arvutis oma msni. Avan lingi panen 2 korda uue passi ja korras Tänan võib lukku panna.

Comment

Working...
                  X