Räägitakse et Windows 2000 on parem kui XP, miks? Ja seda arvan ma ise, et ta on ka 98sast parem. Tahaksin teada, kust teda saada? Või näiteks mingeid miinimumnõudmisi. microsofti 2000 juurest ei leidnud eriti midagi. Niisiis, kui kellegil on, siis äkki see keegi on nii hea ja ytleb mulle tema nõudmised, äkki teeb isegi plaadi ära, kui tallinnas asub.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Windows 2000?
Collapse
X
-
kasutamine pole midagi erilist, aga arvuti ise on jama. Pentium 2 - 400MHz
64MB Ram
Sellisel ei saa ju xp kiiresti joosta
2000 on minul jooksnud 64megaga 200mhz ppro peal
ja kui sealt võtsin ketta ja panin p133-le tuli see 2k ka selle peal üles , mälu oli 32k
Arvan, et Su arvuti peal jookseb see suht hästi, ainult mängimine unusta osaliselt ära või pane 98 lisaks pealeElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Kas oskab keegi juhendada kuidas Win 2000 boot cd teha xp õpetuse koos failidega sain netist ja toimib ka 2000 oma ei leia tüütu kah enne 95 peale lasta ja siis 2000 sinna otsa või järgi
aga plaati mul käepärast ei ole...küsi datanetistElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Hmmm..... Ei leia win2000 seda kohta mis teeks boot diski võibolla ei otsi õigest kohast. win98 boot cd tegin küll samamoodiElu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
datanetist sai otsitud, seal teda hetkel veel yleval ei ole, äkki keegi paneb. saatsin sinna väixe palvekirjakese ka. äkki keegi teex selgex, mis otsast 2000 98st parem on peale selle, et ta uuem on. ja mix sellega mängida ei saa? röövib mälu? :-/W2k on NT -edasiarendus ja probleemid vôivad tekkida seoses riisvara ja resursside jaotamisega (W2k-d on nati raskem pange ajada)
omal vahetasin 2k 98 vastu seepärast tagasi, et ei töötanud hästi muusikaproged (softisündid..cooledit..jônksutasid) kuigi resurssi piisavalt...Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Hmm.. Win2000 miinimumnõuded on 133 pentium ja 64Mb Rami.
ise isiklikult eelistan kyll XP 2000 ndele. kuid minu 200MMXil ei lähe XP (233 P II 64 Mb RAM) käima :|.
Aga maitseid on mitmeid.
Hmm mul siin XP integrated SP1 ja
W2K integrated SP1
ilusti boodivad ja puha.
kuhugile Uppimisega ei ole tõesti aega tegeleda ega viitsimist ka, kuid ma võin laenata neid plaate Tallinna piires kui 50.- eeku panti jätateAndke andeks mulle minu lollid küsimused
nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused
Comment
Comment