Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Windows 2000?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

win2000 98'st sellepoolest parem et on mugavam lihtsalt kasutada ja EI JOOKSE KOKKU nagu win98 seda teeb. win xp on veic nagu yle joonistatud... graafilisest kujundusest ei meeldi ja yldse kuidagi imelik oli kasutada... ei olnud yldse k2ep2rane.... nyyd pikka aega juba kasutan win2000 ja j22ngi kasutama enne kui midagi uuemat ja paremat leiutatakse
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

Hmm mul siin XP integrated SP1 ja
      W2K integrated SP1
      ilusti boodivad ja puha.
      kuhugile Uppimisega ei ole tõesti aega tegeleda ega viitsimist ka, kuid ma võin laenata neid plaate Tallinna piires kui 50.- eeku panti jätate
      No olen ilmselt neist huvitatud. Sain juurde 64 mega rami.. seega kokku 96 mega. (kax pesa on ainult), seega on rami ka piisavalt. elan mustamäel. vaatan enne datanetist, kas keegi on yles pannud. kui ei ole, siis kirjutab.
      hei.. HEI. paha koer.. too kohe tagasi

Comment

win2000 98'st sellepoolest parem et on mugavam lihtsalt kasutada ja EI JOOKSE KOKKU nagu win98 seda teeb. win xp on veic nagu yle joonistatud... graafilisest kujundusest ei meeldi ja yldse kuidagi imelik oli kasutada... ei olnud yldse k2ep2rane.... nyyd pikka aega juba kasutan win2000 ja j22ngi kasutama enne kui midagi uuemat ja paremat leiutatakse
        XP-l saab väga edukalt kellad-viled maha keerata ja oma käe järgi sättida
        mul paistab välja nagu OS-X ;D
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

tegelikult ei ole enam vaja. aitäh pakkumast. katsetan hoopis linuxiga

Comment

Edu sulle .

Tuleb palju Man lehtede lugemist
            Andke andeks mulle minu lollid küsimused
            nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

sain linux mandrake. yritan, yritan.. väga harjumatu alguses kyll

Comment

njaa ise ka m2ssasin kunagi linuxis... sai isegi talkerit progetud
                Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
                DeeJay Catass

Comment

kui on huvi, siis mul on olemas üks universaalne plaat, kus on peal w3.11, w95, w98, w2000 ja OS2. on olemas ka windows XP pro, knoppix, xandros linux ja linux red hat 7.3

* üldjuhul piraatlust ei toeta, aga uudishimu pole patt, kusagilt peavad ka teadmised tulema. asun tallinnas ja mingit tagatist tahaks plaatidele ka ise, vahetus ehk mingisugune?

JD
                  Sügis on nagu teine kevad, mil iga leht on nagu lill. - Albert Camus

Comment

Oleneb sellest, mida sa vahetuseks tahad vastu saada? Päris huvitav võib olla enam-vähem kõiki windoose uurida..

Comment

knoppix on hea

pigistas omal ajal mul ühest molust 1024*768 reso välja.

a windows ei saand 800*600 gi hakkama.

a ma ei leidnud kohta knoppixil kus seda vähemaks kruttida.

hakkas ullult silmadele ca. 10 minti ja silmad juba paistes :P
                      Andke andeks mulle minu lollid küsimused
                      nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

hmm.. mis asi see knoppix veel on? pole sellisest midagi kuulnud

Comment

to weardow: enne buutimist pääses F2 klahviga (vist oli f2) help menüüsse, kus said valida sobilikud buutimisparameetrid, kaasaarvatud erkaaniresolutsiooni.

to erko38: knoppixi näol on tegu linuxil baseeruva operatsioonisüsteemiga, mida ei ole vaja kõvakettale installeerida, ta buudib plaadilt. sul on võimalus seda kasutada täiesti kõvakettata arvutil või siis juhul kui kõvaketas on nässus, siis saad oma faile korrigeerida. DHCP võimaldab kasutada ka interneti ja isegi tekstitöötlus on seal täiesti olemas, mängudest rääkimata (sigh! irw, mõned vajavad lausa OpenGL toetust irw - keegi ei öelnud, et asi on täiuslik).

vaata ka http://www.knopper.net

Mida ma vahetuseks tahan? Tead see on ikka kuradi raske küsimus, sest endal on praegu mingi 466 celluga arvuti, kus on sees ülisitt emaplaat, mis vajaks väljavahetamist ja nii ta mul seisab praegu, suht kasutult. Mänge ma ei mängi ja kuna võim on hetkel peffas, ei saa ma ka muusikat inimväärselt kuulata. Ehk oskad võimu osas abistada?

JD
                          Sügis on nagu teine kevad, mil iga leht on nagu lill. - Albert Camus

Comment

võibolla tõesti. kuigi, ega ise ka ei ole mingi proff, mis sest et nii palju postitusi. aga kui annad infot, mis võim on, mis viga võib olla, siis äkki oskan aidata.

Comment

Ma olen kindel, et Windows 2000 on töökindlam. Miks kasutatakse progemisfirmades 2000. Sest 2000 on töökindlam. Ja see uus Windows, mis hiljuti välja lasti, on mõttetu, ei jookse midagi ja seetõttu käivitub kiiresti.

Pane win200 peale ja sa ei kahetse kindlasti.
                              2000 all jooksevad samuti kõik uued mängud, paljud aga ei jookse 98 all

Comment

mul on arvutis win2000 installikas olemas.. mingi 300mb...

win2000 on põhimõtteliselt nagu xp,aga win2000 nõuab hulga vähem ressursse.. mul endal p266@300 ja 128mb ram.. ja win2000 jookseb väga normaalselt..
                                vahepeal oli mul win98 ka peal,aga see jooksis alatihti kokku ja sellel pole sellist kontode-süsteemi nagu win-nt'del on..

Comment

Working...
                                X